Halaman

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)

Asha Lya | Februari 14, 2014 | 14Komen | >
Salam Melancong!

Setiap kali sally pergi bercuti...blog sally akan adakan GA yang bertujuan untuk memberi cenderahati kepada rakan-rakan blogger...Apa salahnya berkongsi kegembiraan dan kenangan kan..? Untuk percutian kali ni...Sally nak buat GA yang ketiga...sebab tak mampu nak beli souvenirs untuk semua orang ...hihihi...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html


Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML, dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "Kemana Sally nak pergi kali ni?" dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 14/2/2014 sehingga 15/2/2014.

5 orang blogger yang bertuah akan menerima souvenirs (undian melalui random.org)

Jawapan untuk sally

Rasanya sally nak ke korea jumpa yong hwa  ihihihihi :)

Terima Kasih

14 ulasan:

  1. waaa..
    shark rasa nk join je nnti..
    cmbest lak kalau contest 2 hari nie.
    xyah tunggu lama2..
    hehe

    BalasPadam
  2. gd luck asha.. Fiza pun join pagi tadi...>_<

    BalasPadam
  3. good luck asha.. teman pun join gak.. support GA rakan blogger

    BalasPadam
  4. Good luck dik.
    Akak tak tau nak join cam nie.
    Guna tab je membatas kan pergerakan akak

    BalasPadam
  5. wewee ! all the best dear, asha.. dan salam jumaat ^^

    BalasPadam
  6. wa, bestnya ;)
    good Luck to u asha ;)
    PG singgah menabung sekali

    BalasPadam
  7. jemput join.. :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2014/02/mini-february-giveaway.html

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang nak berkenalan dengan peserta Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)..

    http://www.erazfadli.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign