Halaman

1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah

Asha Lya | Januari 15, 2014 | 16Komen | >
Buat pertama kalinya, blog ini menganjurkan giveaway sempena menghargai para pengikut dan juga pembaca blog Ainim Rashihah. Sebagai salah satu usaha untuk menghargai sokongan kalian semua, Ainim nak adakan giveaway pertama blog ini.


Semua orang boleh sertai giveaway ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:

1. Follow blog Ainim Rashihah, Add To Circle Google+ Ainimsuju, Follow Twitter Ainimsuju dan Like Fanpage Blog Ainim Rashihah
2. Buat satu entri bertajuk 1st Mini Giveaway by Ainim Rashihah
3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen ini.
5. Tarikh tamat giveaway ini ialah pada 30 Januari 2014.

Pemenang akan diumum pada 6 Februari 2014 dan pemilihan pemenang adalah melalui random.org


Terima Kasih

16 ulasan:

  1. all the best yunk :) eh da ubah da blog dia..bertambah cantik...blue gitu sama macam sy hehehe

    BalasPadam
  2. all the best asha, akak pun join juga...he he he...

    BalasPadam
  3. Jom join segmen pertama bloglist Fiona Ellallynx :)

    http://fionaellallynx.blogspot.com/2014/01/pencarian-bloglist-by-fiona-ellallynx.html

    BalasPadam
  4. Assalamualakum Asha,

    Terima kasih sebab sudi join segmen saya ya

    BalasPadam
  5. Saya singgah dari GA yang sama. Good luck ye!!^^ : 1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah

    BalasPadam
  6. Singgah pagi :)
    All the best untuk Giveaway nie ^^
    Nad pun join, Jemput ke blog Nad :

    BalasPadam
  7. mama singgah dari segmen yang sama... :)

    http://www.mamaniza.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html

    BalasPadam
  8. Terima kasih kerana join GA saya. Senarai pemenang dah diumumkan hari ni. http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/02/senarai-pemenang-1st-mini-giveaway-by.html

    BalasPadam
  9. Eraz datang jenguk dari segmen : http://www.erazfadli.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html

    BalasPadam

  10. :) ANDA DI TAG!!! SPECIAL GIVEAWAY {HADIAH - handphone MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://www.tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign