Halaman

Keychain Love-Love

Asha Lya | Januari 30, 2014 | 16Komen | >
Assalamualaikum


Sebenarnya ini la yang Lya tunjuk kat entri nie WW:Rajin


keychain love-love


Alhamdulillah walaupun tak la sebanyak mana
tapi sempat juga Lya siapkan dalam 100pc
keychain love-love.Kiranya nak tambah lagi Insyallah.


Keychain nie utk doorgift majlis Lya nanti
isi kat dalam paper bag.Boleh pakai juga tak idea Lya nie :).
Bab-bab DIY nie memang hobi Lya.
Nie Lya buat dari tahun lepas lagi.
Memang agak mencabar jugala gigih nak membuatnya.
Tapi berkat kerajinan dapat juga siap 100pc limited edition nie.
Penghargaan untuk tetamu Lya.


 ini dah siap pack & tag nak bawa balik kampung


Kita hanya mampu merancang Allah S.W.T yang menentukan segalanya.
Entri sekadar untuk perkongsian tak ada niat lain pun.
Kalau kita rajin macam-macam boleh buat sebenarnya.


Wassalam


Terima Kasih

16 ulasan:

  1. hihihi, memang asha rajin.... cantik dan comel-comel..

    BalasPadam
  2. Wahh, caantik2 belaka... Rajin betul..
    Pandai asha rancang bajet.. Buat sendiri jaa doorgift ... Tahniah :D

    BalasPadam
  3. wah cantiknya... memang rajin.. buat sendiri semua

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya acik lebih rasa puas kalau buat sndiri ;)

      Padam
  4. cantik dan comel..wah majlis asha??? bolehlah jemput akak..ahaksss muka tak malu akak ko ni dik, mintak dijemput... ekekekeke....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe boleh la jemputla dtg sis nnt..sgt di alu2 kan taw :D

      Padam
  5. Silahkan singgah di WEB kita kakak :-)
    buat anak-anak kakak yang mau belajar

    https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

    BalasPadam
  6. cantiklah cik asha, kalau dapat ni confirm buat gantung kat dlm kereta. *kereta pon takde lagi acano tu?* hehe

    BalasPadam
  7. Sma mcm doorgift zara masa wdding dlu.. hikhik. Beza nya.. zara tempah ngan bff bkn hasil tgn sdiri..hoho. zara xpndai jahit craft ni. Pndai asha buat.. ^^ smoga mjlis bjalan lancar. . ^^

    BalasPadam
  8. Ya Allah..cantiknya... pndai la..nak 1..hehe

    BalasPadam
  9. comel.. buat la tutorial.. nak belajar jugak.. hehe

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign