Halaman

Limau Oh Limau

Asha Lya | Januari 13, 2014 | 12Komen | >
Assalamualaikum

Bila tibanya musim raya cina
especially limau nie mesti ada..
Kali nie kita nak try yang jenis paket mcm nie
 beli kat market

Memang sedap manis madu..isinya pun besar-besar
dah namanya pun honey



Selalu beli paket yang macam nie je
 
 
Kita nie penggemar buah limau nie
setahun sekali baru merasa buah limau jenis macam nie.
Lagi pun limau punyai banyak khasiat kan...kan..
 
Wassalam
 
P/S: Sebenarnya tak tau nak update apa..ihihi


Terima Kasih

12 ulasan:

  1. sedapnye..tunggu je dpt limau ni free nt hehe.bos besar cina..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah seronoknya..bos kita melayu :)

      Padam
  2. sedapnya buah limau tu asha.. menabung ikea.. :D

    BalasPadam
  3. hehe. selalu PG dpt free dari kengkawan yang sambut tahun baru cina ni. tak sabar nak tggu limau dari depa lagi :D
    hi asha :) PG singgah menabung :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe kita tak ramai kwn2 cina..selalu beli je :)

      Padam
  4. Kite pon suka .. kalau tahun baru cina conform banyak yang dapat :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah untungla..kita just beli je lieya

      Padam
  5. opis Fiza pun dah mula dpt limau.. tp hari nie takde mood nak mkn limau, risau percernaan yg tak berapa bgs skrg nie.. hehe

    BalasPadam
  6. saya pun suka makan limau mandarin ne yunk

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign