Halaman

Produk Apple Stem Cell

Asha Lya | Januari 15, 2014 | 15Komen | >
Assalamualaikum

Ini bukan entri riview ehehe..sesaja
Tadi tengahari kita didatangkan dengan
satu bungkusan dari pak posmen...Dengan penuh teka-teki kita buka :)

dapat sample Apple stem cell & free voucher RM8...hari tu kita ada join 
kat blog Cik Siti


Tak sangka plak kita terpilih salah seorang pemenang..
Cik siti nie kira bloger otai yang femes amos juga taw.
Selalu review macam-macam produk kecantikan..
Dapat satu kira ok la kan drpd tiada, boleh juga rasa
produk nie sedap ke tak ke :)..
Antara kandungan produk nie Apple Stem Cell,Salmon Roe Peptide dan Silk Peptide


Antara intipati produk nie berdasarkan penerangan dari Cik Siti
* Anti penuaan
* Memperbaharui sel kulit
* Melembut & melembabkan kulit


Sebenarnya banyak lagi kebaikan produk nie..so di ringkaskan
saja disini..

Maklumat lanjut :
Web : http://www.totalimage.com.my
fan page : http://facebook.com/TotalImageMalaysia


Wassalam


Terima Kasih

15 ulasan:

  1. stem cell, produk ni dah famous sekarang rasanya..

    BalasPadam
  2. nt kongsi cete ble dh nmpk kesan dia ye

    BalasPadam
  3. macam menarik ja. kalau selalu amal mesti bertambah cantik :)

    BalasPadam
  4. saye pon dpt.. tp dr blog innanie.. blogger pemes gak.. =)

    BalasPadam
  5. tahniah yunk...rezeki2x..hihi

    BalasPadam
  6. eh dah dapat ke? licha menang jugak dekat blog sabrina :) hehehe. tapi belom dapat adiah ag.. congrats dear.. bestnya dapat voucher

    BalasPadam
  7. tahniah dapat hadiah.. menabung ikea.. :D

    BalasPadam
  8. hana follow. salam perkenalan. nawa awal mmg sama. hehe :)

    BalasPadam
  9. Assalam cik Asha,

    Dah lama dengar tentang Apple stem cell, tapi tak berkesempatan nak cuba lagi.. :)

    BalasPadam
  10. asha, try dulu, nanti review ok.. mama nak tengok keberkesanannya.. ecewah..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign