Halaman

Kerja Part Time

Asha Lya | Januari 11, 2014 | 16Komen | >
Assalamualaikum
Selamat berhujung minggu
sapa cne pernah kerja part time???




Dulu-dulu sebelum kita dapat kerja yang sekarang nie...
kita buat kerja part time.Antaranya kita pernah kerja kat MC D.
Antara semua kerja kat cnela yang paling seronok
sebab everyday dapat makan mcd free ehehe..

Kita dulu ditugaskan kat kaunter ais krim
Hari-harila kita makan aiskrim.
Kalau tersalah buat order aiskrim takanla nak buang kan
so kita simpan letak kat tepi lepas layan customer kita makanla hehe.
Daripada membazir baik kita makan kan....
And then everyday juga kita akan making aiskrim (sundae)
simpan kat freezer...fuhh dapat lagi pengalaman
Kita tak lama kerja kat mcd, adalah dalam 3 bulan
pas tu kita sambung study..dah nama pun kerja part time kan

Itula serba sedikit kerja part time yang kita 
pernah buat...seronok sebab selalu buat ot
pendapatan pun masyuk hehehe
sekadar coretan perkongsian
 

Wassalam

Terima Kasih

16 ulasan:

  1. pernah keje part time dkt mcd...penat...rasa dah tamo nak keje2 part time nie lagi..

    BalasPadam
  2. Wah bestnya!!
    Hehehe tapi ramai kata mcd penat hmmmm

    BalasPadam
  3. Akk penah jadi cashier kat kedai akseseri masa form 3 n form 5....

    BalasPadam
  4. hihihi...cik akak macam2 penah kerja nie..hahaha...

    BalasPadam
  5. untungla dpt mkn aiskrim free.. hehe

    BalasPadam
  6. Wah ! Seronoknyer hari2 dapat makan ais krim free...

    BalasPadam
  7. part time mcd kat mana yunk?

    BalasPadam
  8. Wahh best.. dulu sy prnah kerja part time mcd.. kdg2 dpt juga cheese burger balik hehee.. all the best Asha.. salam sabtu.. :)

    BalasPadam
  9. akak part time di kenny rogers dan delifrance

    BalasPadam
  10. pernah keje part time tapi bukan mcD, kat a&W.. hari2 dapat makan burger n rootbeer free...hehe.. pepepun keje kat fastfood ny memang penat, penat layan kerenah customer..hehe

    BalasPadam
  11. best dapat makan aiaskrim setiap hari tu.. tabung nuff semua tidur hari ini..

    BalasPadam
  12. sama la kita asha.. Fiza pun pernah part time kat mcd jaga kiosk ice cream... >_<

    BalasPadam
  13. hu2.. x pernah keje MCD, KFC or mana2 fastfood restaurant.. kalau cari duit smenetara tunggu spm dulu, teman koje kilang jea sementara.. hu2..

    BalasPadam
  14. pernah jadi operator & jurujual jek..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign