Halaman

MAAF

Asha Lya | Januari 21, 2014 | 26Komen | >
Assalamualaikum

Sekadar perkongsian pagi.
Sebenarnya tak taw nak update apa pagi nie.
Sejuk sesangat hujan kat luar..Mood pun rasa nak 
tidur je hehehe...

 
 sumber facebook
 

Wassalam

Terima Kasih

26 ulasan:

  1. maafkan mama kerana kurang blogwalking sekarang

    BalasPadam
  2. hai Lya... kite setuju dengan kata-kata di atas. dengan memaafkan org lain kita dapat menyucikan hati kita sndiri :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. btl tu lieya walaupun perit utk diterima

      Padam
  3. Ya, memberi kemaafan akan menenangkan hati

    BalasPadam
    Balasan
    1. btl tu sis rasa lega hati bila memasfkan org

      Padam
  4. org yg boleh memaafkan adalah org yg kuat...

    BalasPadam
  5. salam lya....maaf itu sangat perit bg org yg dkhianati. Tapi disisi Allah dialah yg paling terbaik :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. btl tu liza hanya Allah yg akan membalasnya

      Padam
  6. morning sayang akak asha... bila kita senang memaafkan hidup kita akan jadi lebih tenang... ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. mrning sis farah..mcm tu la tu sis kan

      Padam
  7. Hujan meh di luar sana? Di sini terang benderang gayanya.

    BalasPadam
  8. semoga kita menjadi seorang yang pemaaf.. insya-Allah..

    BalasPadam
  9. saya sentiasa memaafkan bagi orng yang mengata saya..hihi..

    BalasPadam
  10. Assalam... Hi, cantik illustrasi tu... buat pakai software apa ya?

    BalasPadam
  11. Selalu meminta maaf dn sentiasa memberi kemaafan..ianya antara pengubat jiwa....nice.....

    BalasPadam
  12. kalau kita maafkan org.. jiwa akan tenang...

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign