Halaman

Blog Baju Baru

Asha Lya | Januari 10, 2014 | 11Komen | >
Assalamualaikum

Tup tap tup tap
rupanya dah petang dah..
nak tunggu masa untuk balik..
Kerja dah siap semua ada masa kita
godek-godek photoshop..

Fuhh akhirnya terjadinya juga header blog ku
yang tak seberapa nak menjadi nie..
Baju blog pun dah tukar baru
edit guna photoshop..kali nie nak tema hijau biru
ada sebabnya (next time kita bagitau k) 


 
Header kita kecilkan sedikit..
Gambar masih tetap sama..
ada tambahan sikit ayat-ayat melambangkan
identiti blog kita ngeee :)
So apa pendapat rakan bloger
nak tahu juga ok ke tak ok..blog kita cepat
loading ke or tak..:)
Pendapat rakan diterima dengan senang hati.

Banyak benda lagi kena belajar nie..
tak apa menuntut ilmu tu satu amalan mulia kan.
Tengah fikir apa lagi yang nak di ubah
kat blog nie.

Wassalam

Terima Kasih

11 ulasan:

  1. akak pun tunggu waktu nak balik nie...tak sabar nak kul 5
    mencari fesyen Korea Murah dan Menarik.. Esgee

    BalasPadam
    Balasan
    1. samala sis tgu nak balik nie..cptla :)

      Padam
  2. blog nampak kemas.. loading pun laju.. =)
    rajin asha mengedit.. =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe trima kasih mimie..tiba2 terajin nie ;D

      Padam
  3. Tahniah Asha.. all the best.. :)

    BalasPadam
  4. so far memang laju la loading. tak tau plak sebab internt kat opis licha ke apa. but good job dear :)

    BalasPadam
  5. Asya....

    Akak nk komen lebihpun tk boleh sbb akak ni lagi tk tau tentang blog ni,apa yg akak tgk dah cantik n loadingpun ok....

    BalasPadam
  6. tahniar..pelan2 tu dah pandai edit la tuh..heee

    BalasPadam
  7. nampak comel header baru ini.. akak sampai sekarang tak reti guna photoshop tu.

    BalasPadam
  8. rajin nye.. pandai yer guna photoshop.. nice..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign