Halaman

Rutin Isnin

Asha Lya | Januari 27, 2014 | 14Komen | >
Assalamualaikum


Rutin pagian Isnin comform keja belambak.
Sebelum mulakan tugas post entri dulu :)
Dah jadi kebiasan plak.Tak sah kalau 
tak buka blog pepagi.



Selamat bekerja korang dan korang sermua.
tengah fikir nak mulakan kerja yang mana satu dulu.


Wassalam

Terima Kasih

14 ulasan:

  1. morning asha..selamat bekerja ;)

    BalasPadam
  2. Good Morning & happy working Asha... ;)

    BalasPadam
  3. mama pun sama, tak sah tak bukak.. hihi

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. keja kat area cyber city kepayan..

      Padam
  5. Akak pn mcm tue akan cuba update blog dulu sblm start keja.. kalau dh kerja nnti blog pn xsempat nk pandang..=D

    BalasPadam
  6. moning asha.. smlm fiza tak sempat nk bukak bw..

    BalasPadam
  7. btol.. besa sblh pagi mmg zara buka blog dlu.. then BW kalo xsbuk.. zara suka blogwalking pagi2, bleh baca info2 semasa atau info rakan2 blogger.. hikhik. salah satu cara jugak nak cari idea ngan berblogwalking.. ^^

    BalasPadam
  8. hee.. teman tak koje pun asyik nak buka blog je hari2.. tp sekarang dh bz sikit.. cuma hari ni saja buat entri banyak2.. pastu autopublish jea.. kemudian ada masa baru bw kawan2

    BalasPadam
  9. akak pun selalu juga bukak blog pagi-pagi, tapi tengok2 je. Bila bz, usah kata update entry, buat bw pun sangkut

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign