Halaman

Koleksi Majalah Remaja

Asha Lya | Januari 08, 2014 | 11Komen | >
Assalamualaikum

Masa di kampung hari tu..kita mengemas barang-barang
kat bawah katil...tmpt spesifik nak sumbat kotak-kotak kan hihi
Kita suka sangat kumpul koleksi majalah remaja & suka baca.
Masa zaman remajaku dulu..nie semua kita beli sendiri.

Sebenarnya ada banyak lagi..sempat geledah yang nie je.
 Malas nak bongkar-bongkar kotak tu.
Tapi masih tersusun elok taw kat dalam kotak tu.
Nie pun dah banyak yang hilang orang pinjam-pinjam pas tu 
tak bagi pulang...huhhh






Sebulan 2 kali kan keluar remaja tiap2 bulan
teringat dulu zaman muda-muda dulu.
Sekarang pun masih muda lagi bah hihi..
Sekarang tak pernah dah beli, malas nak bazir duit..
Dah tua bangka nie baru terfikir tu semu..


" Terlajak perahu boleh lagi di undur kan "
" Tapi kalau dah terlajak beli bukan boleh di pulang balik tu money kan"

Bidalan baru hihi..

Wassalam

Terima Kasih

11 ulasan:

  1. kita tak rajin beli majalah.hihih

    BalasPadam
  2. akak kumpul majalah remaja dari tahun 1998-2004.. lepas tu berhenti beli remaja dan kumpul majalah dara pula sampai tahun 2007.. masa mula kerja pada 2008 akak berhenti beli dara dan beli nur, tapi bukan tiap-tiap bulan.. beli majalah ikut perubahan usia..

    BalasPadam
  3. hehehe...lepas ni dah tak remaja dah...dah nk jd isteri org :D

    BalasPadam
  4. masa remaja, rajin juga baca ni, bila kawin baca PaMa dan mingguan wanita pulak..hihihi

    BalasPadam
  5. cik akak paling rajin majalah wanita nie dik...hihi...
    hingga penuh rak....
    siap habis di koyak dak anak sedara..huhu..

    BalasPadam
  6. hehee....bila dah meningkat dewasa cm tu laaa

    BalasPadam
  7. banyaknya yunk..peminat remaja kah ne..hehehe...nice background,,turquoise gitu..hihi

    BalasPadam
  8. Fiza tak pernah beli remaja nie.. sbb Fiza tumpang2 baca.. tapi kalau komik mmg Fiza pantang nampak.. hehe....

    BalasPadam
  9. Wahh.. banyaknya koleksi..
    menabung churp2 sini.. :D

    BalasPadam
  10. akk dlu ada jgk beli remaja.. tapi sekarang xlaa.. haha
    sekarang kmpul mjlah lain pula..
    nti nak share kat blog juga la.. ^^

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign