Halaman

Follow

Asha Lya | Januari 24, 2014 | 6Komen | >
Assalamualaikum


Alhamdulillah bertemu lagi kita
di pagi Jummat yang mulia ini.
Alhamdulillah masih diberi kesempatan menghirup
udara yang segar pagi ini.

 Pepagi dah berceloteh kan ahaha
Bab follow-mengfollow nie tak ada paksaan.
Lya nak berteriam kasih sangat kat korang
yang rajin menyinggah ke blog kita yang tak seberapa ini.
 Tanpa kamu semua sunyi sepila blog Lya nie.
Alhamdulillah walaupun follow Lya tak sebanyak
mana.Sekurangnya ada juga yang sudi menyinggah follow :)


Bagi sesiapa yang kita tak terfollow lagi
inform cepat2 ya Insyallah kita akan follow balik...saling bantu membantu
Yela kekadang kita tak sengajakan tak perasan.
Maaf dipinta.




 

Follow ke 460 Cik Noor
Jom kenali Cik Noor

Cik Noor pinjam kejap header ya ehehehe
Blognya cantik warna soft blue..kita suka warna tu.
Susunan widgetnya pun ok.Penulisan pun alhamdulillah
Loading pun cepat.
So far so good semuanya ok la..


 http://loveprettydinda.blogspot.com/
 Klik banner


Wassalam


Terima Kasih

6 ulasan:

  1. samalah kita lya. ada juga yang tak sempat nak follow balik.
    harap dapat selesaikan cepat

    BalasPadam
  2. alhamdulillah.. tahniah dah semakin bertambah follower lya.. ada yang follow di blog akka tak dapat follow balik sebab tak jumpaurl blog mereka..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah itulatu kak..kekadang tak jumpa urlnya..

      Padam
  3. Tahniah.. semoga terus berjaya.. :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...