Halaman

Lunch

Asha Lya | Januari 20, 2014 | 18Komen | >
Assalamualaikum

Hari nie juadah tengahari makan
nasi lauk ayam goreng masak merah je :).
Kawan seumah kita ckp ayam masak merah yang
kita masak sedap.Dia suruh kita masak tu ja ehehe
Saja la tu nak membodek :D


Ini je yang sempat kita masak pagi tadi..
nak masak sayur takut tak sempat..
 
 

Walaupun kita bujang tapi hari-hari kena 
fikir juga taw nak masak apa nak makan apa.
Kalau makan yang sama je bosan juga kan.


So korang lunch apa hari nie???
mesti sedap-sedap kan

Wassalam

Terima Kasih

18 ulasan:

  1. good practice..hehe..& look yummy!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Chot. Aku baru nak tegur diet tak balance sebab tak de sayur. Tup² dia dah tulis tak sempat masak sayur. Hahaha. Good girl.


      BTW Asha. Sorry tau ai gelakkan your comment dalam blog Chot. :)

      Padam
  2. masak ayam jugak...tapi ayam cili padi je..heheh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehehe wah sedap tu sally msak ekk ;)

      Padam
  3. Wah.. feveret kita tu... kita plak ikan goreng masak sambal...

    BalasPadam
  4. hari lunch akak masak sambal sardin, sambal hati goreng, sayur pucuk paku... ok??? ^_^

    BalasPadam
  5. Wahh best.. mintak sikit, saya belum lunch lagi ni.. :D :D

    BalasPadam
  6. Ai (still I sebab tak tahu beza umur berapa) punya lunch sayur kangkung, bilis masak tauchu dengan telur goreng. No nasi. Memang dah lama tak makan nasi. Nak diet konon. Tapi tak menjadi pun diet tu. Hahahaha.

    BalasPadam
  7. wa, sedapnya asha :)
    PG singgah topup ya asha :)

    BalasPadam
  8. wahh bestnya ..selamat menjamu selera.. acik tak makan lagi.. lapo jadinya

    BalasPadam
  9. wah..praktis, jangan tak praktis..

    BalasPadam
  10. tadikan tira lunch masak sambal ikan keli . hehehe .

    BalasPadam
  11. pandainya lya masak.. lepas ni boleh buat bekal selalu. hehe

    BalasPadam
  12. wah.. sedapnya nasi makan dengan ayam masak merah tu.. masak sendiri jimat dan bersih.. menabung caltex..

    BalasPadam
  13. wah..nampak jer mcm sedap ni yunk..hee..entah rasanya memang sedap ne kan??

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign