Halaman

My List Wedd

Asha Lya | Januari 07, 2014 | 27Komen | >
Assalamualaikum

Tup Tap Tup Tap
Dah 2014 dah..so makanya nak
menghitung hari walaupun hanya ada bebarapa bulan lagi..
Emmm banyak lagi yang nak di buat nie.
Persiapan utk bigday kita nanti.Ada jodoh tak kemana
juga kan..Kita hanya mampu merancang tapi Tuhan yang menentukan
segalanya..Mudahan apa yang kami rancang akan  terlaksana
Amin

Kita buat sederhana saja.
Buat kat kampung masak gotong-royong.
Boleh save bajet.Nak kawin zaman sekarang nie
semua perlukan $$$$$...pening nak mengurus.
So biarla besederhana ikut kemampuan.

 Biarpun dlm perancangan  majlis ada dalam 5 bulan lagi
 tapi kita suka buat awal-awal. Tak maw kelam kabut nanti...
Siap ada buku lagi ambik kau haha
Nie bukan buku hutang yerrr..semua bil2 perbelanjaan ada rekod kat cne
dari yang keci sampaila yang besar hehe.
Jadi taula duit tu kemana perginya :)


guna buku latihan je....gambar copypaste :)

Yang remeh2 nie la kena buat awal-awal.
Karang tak kecukupan kaki & tangan nak membuatnya.
Dahla sorang2 buatkan..Mr.f plak jauh nun d Sandakan.
 Banyak lagi tak settle nie..Mudahan semuanya
dapat dipermudahkan nak membina masjid nie.
InshaaAllah Amin

Wassalam




Terima Kasih

27 ulasan:

  1. Hope semuanya berjalan lancar. Done folo u.. if u don't mind, folo me back..
    http://ciklapunyabelog.blogspot.com

    Tq... ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita dah singgah..tpi tak jumpa button follow :)

      Padam
    2. Oh ya... nanti I check tgk. Btw.. tq sudi singgah ^_^

      Padam
  2. semoga segala persiapan dipermudahkan... mesti xcited kan...

    BalasPadam
  3. eh sama lah kita. licha pun nak khwin jugak. tapi apa pon tak prepare lagi.. hahahaha.. last minit betul

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehh samala kita nie b2b..takut t byk yg tak settle kalau last minit

      Padam
  4. wahh ^_^ semoga di permudahkan urusan

    BalasPadam
  5. wah.. semoga semuanya berjalan lancar.. :)

    BalasPadam
  6. Inshaa Allah.. aamiin.. semoga dipermudahkan segala urusan & tercapai segala yg dihajati... aamiin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. trima kasih en.khir..satu doa tu :)

      Padam
  7. Semoga semuanya dipermudahkan tuk lya in shaa Allah :)

    BalasPadam
  8. semoga semuanya dipermudahkan ye dear... :) amin..

    BalasPadam
  9. As salam.. morning dear. Ok.. kalau u tak kisah folo me k.. I dah check dh ok dh.. tqvm.

    Btw

    Salm perkenalan... hv g great dy.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. http://ciklapunyabelog.blogspot.com

      Padam
  10. semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan asha. :D

    BalasPadam
  11. semoga di permudahkan semuanya..jauh juga dr KB dan Sandakan kan..hee..sama as me mr J pun org sandakan..hahahha

    BalasPadam
  12. Semoga dipermudahkan segala urusan dgn sepenuh keberkatan.. aamiin..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign