Halaman

Testing Buat Bunga Crepe Paper

Asha Lya | Januari 19, 2014 | 12Komen | >
Assalamualaikum
 

Pepagi dah semangat nak buat bunga
crepe paper.Kita nie kalau nak
buat sesuatu benda yang baru memang semangat
tu lain sikit bekobar-kobar ehehehe



yang cream tu cubaan pertama hodoh nie
cubaan yang ke2 warna biru akhirnya menjadi juga :)
Ada misi sebenrnya nak buat bunga nie
bab tu semangat tu lebih.
 Sambil-sambil tu bw kengkawan blog.

 
Wassalam

Terima Kasih

12 ulasan:

  1. buat utk hantaran sendiri ke? huhu

    BalasPadam
  2. wahh cantik.. kreatif Asha.. :)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    BalasPadam
  4. cantik la.. heheh
    eh dh lama rupanya berkawan dlm blog ni.. tak perasan awak. salam singgah ya :)

    BalasPadam
  5. misi apakah itu cik asha... =)

    BalasPadam
  6. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    BalasPadam
  7. buat untuk kahwin ye asha? menabung caltex..

    BalasPadam
  8. ajarla nak buat cane.. nk tahu jugak... cantik..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign