Halaman

Hujan Oh Hujan

Asha Lya | Januari 15, 2014 | 17Komen | >
Assalmualaikum
 
 
Selamat pagi hari nie kerja seperti biasa
tapi mood kan rasa nak tido je..
Dari petang semalam hujan tak henti-henti turun
dengan lebatnya...Alhamdulillah rahmat
 

Pinjam kejap ya Mr.gugle malas nak tangkap gambar hujan
 
 
 Sejuk sesangat dah lama tak hujan sebegini lebatnya
yang non stop..Takut-takut berlaku banjir je
kat umah sewa kami tu..Bila dah hujan macam nie
sedapnya nak membuta.Dahla semalam cuti kan ihihi



Kerja tetap diteruskan..Nanti kita teruskan aktiviti
blogwalking kengkawan


Wassalam



Terima Kasih

17 ulasan:

  1. Bila dah hujan,memang macam tu... nak tido jer kan... huhuhuhu... mga hujan rahmat mncucuri kita...

    BalasPadam
  2. sambung tidur ke...? zzzzzzz.... hihi

    BalasPadam
  3. Ada pernah kena banjir ke kat Sabah? jarang akak dengar ni

    BalasPadam
  4. kat tempat akak mendung jek..cuaca redup..sejuk..

    BalasPadam
  5. Kat Shah Alam semalam hujan..harini cuaca cerah...memang sedap kalau dapat bantal dan selimut tu..he he..bertabah ye Asha :)

    BalasPadam
  6. Good Morning Asha..best tu keje time sejuk2..kiki

    BalasPadam
  7. wahh good morning..hujan memang sedap tidur ^_^

    BalasPadam
  8. Hujan pagi mmg waktu paling syok utk tidur hehee.. salam rabu Asha.. :)

    BalasPadam
  9. alhamdulillah sini xujan tp tuh la kne demam plak..lame x nyinggah sini

    BalasPadam
  10. best tidur waktu hujan.. selamat bekerja asha..

    BalasPadam
  11. musim hujan sekarang ni kan dear ..

    BalasPadam
  12. Kalau tido time hujan memang best..sejuk jer..=D

    BalasPadam
  13. keje2.. jgn mls2.. hehe... sma la kita.. semalam cuti.. hari nie keje.. esok kje... hari jumaat cuti pulak.. hehe...

    BalasPadam
  14. hehehe..terpaksa la keja yunk

    BalasPadam
  15. i am imagining myself tdo di kala ujan walaupun sedang menaip di office..hihi

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign