Halaman

WW : Destinasi Sabah

Asha Lya | Januari 22, 2014 | 18Komen | >
Assalamualaikum


Walaupun kita duduk kat Sabah
banyak tempat lagi yang kita belum pernah pergi nie.
 Area-area Sandakan, Lahad Datu, Tawau, Semporna
kita belum pernah jejak lagi ke sana.
Insyallah tak lama lagi sampai la kesana...


Pinjam kat Mr.google


Wassalam

Terima Kasih

18 ulasan:

  1. waa... best jugak sabah ni, mama belum pernah jejak kaki di bumi sabah

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita yg dok kat Sabah nie pun sis tak pernah lagi pergi semua tmpt ;)

      Padam
  2. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai terima kasih byk sudi singgah cne.dtgla selalu cne ;)..mesti pangkat adik nie ok t kita follow

      Padam
  3. sally pun x pernah jejak sabah -_-'

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. jum t kita bawa jenjalan..area kk la :)

      Padam
  5. Salam kenal...

    Pernah jejak Sabah sekali... bercuti di KK & Kundasang... Memang best... rasa nak pergi lagi kalau ada rezeki lebih nanti.. ^__^

    BalasPadam
  6. uwargh!! PG pun belum habis bercuti satu sabah T_T
    hehe. morning asha :) PG singgah melawat dan menabung kat sini :)

    BalasPadam
  7. kite teringin jugak nak ke sabah .. :)

    BalasPadam
  8. sama ja kita ni yunk..belum pernah lagi jejakkan kaki disana huhu

    BalasPadam
  9. Zara org sabah tp blom round abis destinasi menarik yg sdia ads kat sni.. ^^

    BalasPadam
  10. InshaaAllah tahun ni sampai la nanti kak ina kat Sabah...boleh la jumpa awak kat kaki gunung kinabalu ye Asha..he he..

    BalasPadam
  11. cuti-cuti malaysia sabah.. menabung churp2.. :D

    BalasPadam
  12. tb xpernah ke sabah lg..perancangan mmg nk g..tp insya allah ;)

    BalasPadam
  13. Best jln2 kat sabah.. Kalau ada kesempatab lagi Fiza nak ke area sandakan pula...

    BalasPadam
  14. Bestnya.. ada peluang mmg nak sgt pergi ke Sabah.. :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign