Halaman

Akhirnya Bertukar Kad Watson Touch n Go

Asha Lya | Oktober 27, 2014 | 20Komen | >
Assalamualaikum
 
 
Selamat berhari isnin semua.
Cerita Sabtu yang lepas.
Akhirnya bertukar juga kad Watson lya jadi kad Watson touch n go. 
Gara2 cashier tu duk ulang alik cakap benda yang sama 
setiap kali lya gi watson " tak nak tukar ke kad touch n go yang baru, 
banyak kelebihanya bla bla bla. Ok fine secara rasminya kelmarin lya tukar juga. 
Perlu tambah rm6 henggit. 
 
 
 
 
 
Puas hati hhaha.
Ok stop membebel pepagi.
 
 
Wassalam

Terima Kasih

20 ulasan:

  1. blh guna utk t n go jgk ye? ad point jugk ke stiap kali topup?

    BalasPadam
  2. masih setia kena bebel lagi...ingat nak tukar gak...

    BalasPadam
  3. apa kelebihannya kalau kita tukar kepada touch n go?

    BalasPadam
  4. Hoho..Akhirnya...Nnt kalo topup TnG dapat la extra point..huhu

    BalasPadam
  5. saya pon dah tukar lama..selalu guna TnG je kad tu..sebab gi watson pon jarang2

    BalasPadam
  6. wah..pelanggan setia watson ka? hihi..

    BalasPadam
  7. Cik akak tak guna kad nie dik lya..sebab jarang menjejak kaki kat waston

    BalasPadam
  8. OH...akak seyes tak tau coz hardly p WATSON..hehe

    BalasPadam
  9. Mmg tak suka masuk watson sbb diorg x jemu promote.. Hehe.. Suka g guardian je..

    BalasPadam
  10. saya pakai kad TnG saja.. takde watson pe bagai. nak redeem point pun tak ngethi.. :(

    BalasPadam
  11. IM baru buat kad tahun ni so automatik yg touch n go dah.

    BalasPadam
  12. Ishh mcm da lame plk tak pergi watson ni....
    Mslh ayu byk sgt kad touch n go ni

    BalasPadam
  13. Akak tak pernah guna kad ni...hehe...

    BalasPadam
  14. Dik An pun guna yang ni hehe :)

    BalasPadam
  15. Dulu msa nk bli pregnancy test dorang ada offer kad ni, tp dek kerana mabuk pening msa tu x lyan cashier tu..hehe.. Tp mcm rugi pula x tukar.. Sbb cuma tmbh duit skit je.

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign