Halaman

Day 3 : HandWriting

Asha Lya | Oktober 01, 2014 | 25Komen | >
Assalamualaikum


 Cabaran hari ke 3 diteruskan lagi.
Mengenai tulisan tangan.
 Hahhh ini tulisan selalu pandai berubah-ubah
ikut mood tapi selalunya memang Lya biasa tulis sebijik-sebijik macam ni.
Ada pelbagai tulisan Lya masa sekolah dulu.
Ada yang senget, ada bengkang-bengkok, ada keci macam semut hihihi.
So ini la yang terkini :D


 Ini buku conteng..Segala macam catatan ada kat sini


Sekian


Wassalam

Terima Kasih

25 ulasan:

  1. Tulisan Lya sebijik2... :)

    BalasPadam
  2. memang sebiji2 tulisan tangan lya...

    BalasPadam
  3. Tulisan tangan yang kemas dan cantik.

    BalasPadam
  4. Tulisan sebijik2 senang sikit nak paham...hoho

    BalasPadam
  5. satu satu tulisan lya...senang nak baca kan hehe ? :)

    BalasPadam
  6. iman nak join cabaran 30hari ni tapi mcm mn?dlm kelab ben ashari kan?

    BalasPadam
  7. kalau anne, tulisan ikut jenis pen yang diguna.. kalau yg 0.5 tu kemas ckit tulisan, kalau ball pen yg tebal tu, tulisan pun jadi tebal & comel.hehehe..

    BalasPadam
  8. kemas tulisan lya..saya selesa kai pen 0.7mm

    BalasPadam
  9. lya..kita sama..tulisan akak pun sebijik2.. sebab tak reti tulisan sambung..hehehe

    BalasPadam
  10. cantik tulisan..all the best ^_^

    BalasPadam
  11. saya tulisan doktor..xpernah cantik..tulis atas kek pn xcantik

    BalasPadam
  12. Tulisan kemas..senang nak baca...:)

    BalasPadam
  13. kalau tulisan cik akak...senget nie

    BalasPadam
  14. jelas sebijik2
    tulisan ayu senget and bersambung2
    ehehehe

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum dan singgah malam dik Lya....comel dan kemas jer tulisan Lya...senang nak baca...

    BalasPadam
  16. rajin dia join cabaran ni yea..

    BalasPadam
  17. Buku conteng pun elok je kemas

    BalasPadam
  18. salam. hehe kemas ja tulisan tu..

    BalasPadam
  19. tulisan lya macam kita..sebiji sebiji

    BalasPadam
  20. samalah lya..sha pun tulisan pun ikut mood..kdg ctk..kdg bida hahaha

    BalasPadam
  21. Kita pn suka tulis sebiji sebiji.. Sng nk bg orng pun bca sama..

    BalasPadam
  22. eda tag
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html(28/10/2014)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign