Halaman

Cincau Less Sugar

Asha Lya | Oktober 29, 2014 | 16Komen | >
Assalamualaikum
 
 
 
  Morning jom breakfast :))
Bila minum air cincau pasti teringat time bulan puasa. 
Cincau dan lya tak dapat di pisahkan. Boleh plak gitu hhehe. 
Lya gemar minum cincau season ni less sugar campur dengan 
susu cair bertambahla sedappp. 
Ada peminat cincau tak macam lya hhehe.
 
 
 
 
 
 
Wassalam

Terima Kasih

16 ulasan:

  1. Yeah!!...samala kita, cincau less sugar...tapi saya minum terus je...xcampur susu...hihi

    BalasPadam
  2. Mak IM selalu beli soya cincau waktu bulan puasa. Sedapnyaaa..

    BalasPadam
  3. Salam singgah pagi dik Lya...akak pun suka ni...senang buat dan sedap pulak tu....hehe

    BalasPadam
  4. a'ahh..mkn masa bulan puasa je..

    BalasPadam
  5. sedap ni letak banyak2 susu cair :)

    BalasPadam
  6. sedap tu kak lya.. sejuk je dye lalu kat tekak..hihi

    BalasPadam
  7. zaman belajar dulu selalu lah, sekarang tak dah.. dah tinggal slow2, last2 tinggal langsung.. ^_^

    BalasPadam
  8. suka cincau..selalu minum macam tu je,atau sekali dengan air soya..

    BalasPadam
  9. Wahh best ni. Tak pernah cuba lagi..

    BalasPadam
  10. Ayu suke cincau..
    Nak2 bandung cincau...
    Rumah mertua hari2 ade stok cincau
    Hari2 la mnum bandung cincau skg nie...

    BalasPadam
  11. hehehe..kalo sebut cincau kan..akak suka keladi + cincau...uitt...kecurrrr

    BalasPadam
  12. Tgk org minum mcm nikmat aje kan...akak try minum tp xleh la

    BalasPadam
  13. Suka sngt dgn cincau.. Buat cmpur air sirap.. Sedap..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign