Halaman

Bila Tak Update Blog

Asha Lya | Oktober 22, 2014 | 16Komen | >
Assalamualaikum


Holaaa petang semua. Sejak kewujudan hobi berblog ni, bila mana dalam sehari  lya tak dapat update walau secebis entri rasa macam ada yang kurang ja. Serba ada yang tak kena. Nak juga update mesti kena juga cari idea apa nak di upkan dekat blog. Melainkan masa betul2 tak mengizinkan dan ada masalah lain terpaksala postpone.




Macam jadi rutin plak suda hhee. Harap hobi ni akan berterusan. Buat rakan2 yang selalu singgah baca entri lya, singgah komen, support blog lya Terima Kasih Banyak. Lya hargai sangat. All the best semua.


Sekian bebelan Di petang hari. 


Wassalam

Terima Kasih

16 ulasan:

  1. Lya yg happy datang dan komen blog sy. Datanglah dah komenlah lagi..hahaha

    BalasPadam
  2. mama lagi lahh... nak update pun susah.. nak blogwalking lagi payah..

    BalasPadam
  3. anis pon sme.. xsah kalau sehari tu tak tgk blog.. dah habit pulak.. hari2 rase semangat nak bukak blog.. :)

    BalasPadam
  4. hihi..
    samalah cik lya..
    mesti ada rasa mende tak kena an..
    mwehehe..

    BalasPadam
  5. IM tenggelam timbul. Hehe. Semalam tak sempat nak update.

    BalasPadam
  6. Sama jgak kdg2 sempag update tak sempat nk bw huhuhu

    BalasPadam
  7. Mieya lak, bukannya langsung tak ada masa nak update. Tapi MALAS. muehehe (sayangnya beli domain tapi blog jarang berupdate)

    BalasPadam
  8. Hehe... Bab bw tu curi2 masa..

    BalasPadam
  9. Hehehe same laaa... kadang2 tu bile bukak pakai fon smpt.nk bace and berblogwalking jee.... nk update entry xsyok lak pakai fon ni

    BalasPadam
  10. Same laa..tapi ana asyik berkejar masa je. Heheh. XD tu yg kekadang ade entri. Kadang2 takde.

    BalasPadam
  11. teruskan update Lya.. Fiza skrg nie ikut mood je.. dpt rajin mcm dulu alangkah seronoknye..

    BalasPadam
  12. Betul tu lya.. Sehari tak update blog msti rasa lain kn. Rasa x lngkap..

    BalasPadam
  13. lya sgt rajin ke blog sha..tq dear..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign