Halaman

Blog Berwajah Baru

Asha Lya | Oktober 30, 2014 | 29Komen | >
Assalamualaikum


 Buat pertama kalinya Lya cuba untuk
memakeupkan blog Lya. Macam mana ok tak hhhee.
Tq blogger sharina, Memang menepati seperti yang Lya nak hhee.
Service sha pun cepat.



Sebelum 





Selepas tema turquoise + purple

 

 Macam mana komenla skit hhee???

 
Wassalam

Terima Kasih

29 ulasan:

  1. Assalamualaikum lya, lawo blog awak skrg.. sheila sukaaaaaa :)))

    BalasPadam
  2. Comeyyyy! cantik dan kemas blog Asha. Amik aura pengantin jugak ye, sebab tu guna warna turqoise hehe. Tapi, overall memang kemas dan sedap mata memandang.

    Semoga semangat Asha berblogging lebih hebat pasni :)

    BalasPadam
  3. cantikk...ok je..suka suka..heeeheee

    BalasPadam
  4. Cantik blog adik eh.,jeles tengok..hihi

    BalasPadam
  5. salam singgah, cantiknye blog wajah baru hehhehehe ^^

    http://kyralovelious.blogspot.com/2014/10/selesai-sudehh-kuliahhhhh.html

    BalasPadam
  6. wah...cantik la..dari header sampai footer sya belek nih..

    BalasPadam
  7. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah
    Cantik n simple blog Asha Lya
    Semoga berjaya...

    BalasPadam
  8. cantikk . konpius pulak mana header mana footer . hehee

    BalasPadam
  9. sweeet warna biru my fevret.. tapi bukak ngan henpon semua kuar putih aje :P

    BalasPadam
  10. saya dah singgah dan follow di blog ini,

    saya join bloggera area mega giveaway

    singgah la disini:
    http://mimpicoklat.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. aaaaa.. kiutnyer gambar kawin dia!! kiutnya blog! kiutlah semuanyer! tak sangka menjadi gabungan purple biru ni. nora suka sangat nora bagi 44 bintang.. ^_^

    BalasPadam
  12. Okey, yang terbaru ni nampak lagi kemas. Thumbs up!

    BalasPadam
  13. Okey, yang terbaru ni nampak lagi kemas. Thumbs up!

    BalasPadam
  14. wAHH CANTIK ..KOMBINASI MENARIK BIRU DAN UNGU..TERBAIK LA SHARINA ..MMG SESUAI NGAN LYA YANG SUKA BIRU KAN .

    BalasPadam
  15. Wahh...memang cantik dan kemas jer hasil jari jemari dari blogger Sharina...sebab akak pun tempah kat dia...puas hati sangat kan dik Lya...m

    BalasPadam
  16. Mmg cantik.. menarik. Tahniah buat Lya & hubby.. :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign