Halaman

Cheese Potato Magik

Asha Lya | Oktober 23, 2014 | 18Komen | >
Assalamualaikum

Petang-petang suasana hujan layan kentang goreng cicah sos keju ala2 K** gitu pun sedappp. Sejak dua tiga menjak ni lya suka sangat makan. Makan dan lya tak boleh dah nak Di pisahkan hhaha, jadi hobi suda makan dan makan. Post entri pun pasal makanan. Boleh plak....




Sebab tak ada frise just ada kentang bulat je pun boleh. Kentang tu lya lumur dengan tepung magik ja pastu goreng. Garing2 gitu cicah sos cheese. Perhhh layannn



Wassalam

Terima Kasih

18 ulasan:

  1. sedap tu..time lapar2 yang simple gini juga yang sedap..kan?/

    BalasPadam
  2. memang magic camni...apapon bole..

    BalasPadam
  3. petang-petang makan memang sedap

    BalasPadam
  4. Kalau asben dpt ni xtoleh kiri kanan lya... sllu bt fries je... sedap cicah ng sos cheese ni

    BalasPadam
  5. sdapnye lya :) saya memang peminat kentang nih..kecur je tengok gmbo tu! huhuhu

    BalasPadam
  6. Sedapnyeee potato magik.. Huhu

    BalasPadam
  7. mana nak dpt tepung magik nie lya..

    BalasPadam
  8. sgt magik haha..bak mai satu..hihih

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign