Halaman

Kacang Sembunyi

Asha Lya | Oktober 09, 2014 | 27Komen | >
Assalamualaikum


Pernah dengar dan makan tak sejenis kerepek yang di sebut kacang sembunyi. Rasanya lemak manis seperti di salut madu. Memang sedap krapp krupp krapp Krupp bila di makan hhee.




Di dalamnya ada kacang tersembunyi.
Kalau letak kacang almond mungkin lagi tambah sedap. Ada yang nak try tak???



Wassalam



Terima Kasih

27 ulasan:

  1. sya suka makan ni..tapi susah juga mau jumpa kalau di sini..huhu

    BalasPadam
  2. tak pernah makan jugak.nampak rangup jer =)

    BalasPadam
  3. 1st time dgr nie.. ape lg pos la skit.. hehe...

    BalasPadam
  4. hehehe tak pernah dgr pon kak lya
    heheh pndai nak smbunyi lak kacang tu ye

    BalasPadam
  5. pandai dia main sembunyi2...hihi

    BalasPadam
  6. Baru 1st time dengr ni... sedappp ye...Ada kat sana je ke, Lya??

    BalasPadam
  7. yus tak pernah dengar pun kacang sembunyi ni.
    tengok apatah lagi T^T

    BalasPadam
  8. baca tajuk ingatkan teka teki..
    saya tak pernah rasa lagi..apa nama makanan ni? kacang sembunyi ke?

    BalasPadam
  9. Saya suka makan jajan ini, legit and delicious..

    BalasPadam
  10. tak pernah makan..macam ulat je..ahhahah...

    BalasPadam
  11. cik akak pun. tak pernah makan lagi lah dik lyaa

    BalasPadam
  12. ape benda ni lya ? tak penah tahu pulak hehe...mcm sedap je hehe :)

    BalasPadam
  13. Dik An menabung segala yang kuar kat sini hehe :)

    BalasPadam
  14. Tak pernah dengar tak pernah tengok... Bak sikit...hhee

    BalasPadam
  15. Tak pernah rase pun.. Kak Lya, please pos sini sikit. Huhu.

    BalasPadam
  16. Makan sambil menonton tv pun best ni.. :)

    BalasPadam
  17. tak pernah dengar kerepek ni..tapi baca dari entri Lya ni, buat ibuhana terliur pula..

    jemput join segmen newbie dari saya :)
    http://www.ibuhana.com/2014/10/nak-url-please-bersama-ibuhanacom.html

    BalasPadam
  18. belum pernah makan lagi ni, macam sedap ni..

    BalasPadam
  19. Hikhikhik nampak cam sedapp tu krup krap krup krap..

    BalasPadam
  20. Kat mana ada jual ni Lya ..ke Lya pandai buat hehehe

    BalasPadam
  21. saya jual kerepek ni. Kerepek kacang tanah & ikan bilis. Pedas. Rangup. Whatsapp @ 0136401973 atau add friend https://www.facebook.com/kerepekpedasrangup

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign