Halaman

Jeruk Mangga Asam Boi Jadi Femes

Asha Lya | Oktober 23, 2014 | 19Komen | >
Assalamualaikum


Boleh plak buah mangga tu jadi femes amos tika dan saat ini. Semua terkejar-kejar buat jeruk mangga asam boi hhaa. Besar betul penangan buah mangga.



Semalam lya gi pasar besar Kota kinabalu. Belambak-lambak buah mangga di jual tapi tak beli pon hihi yang pasti kat kampung pasti banyak ni berbuah. Ok fine nanti lya balik kampung nak borong smua hhaaha. 

Wassaalam

Terima Kasih

19 ulasan:

  1. Baru dik lya tahu..hahaha..femes amos..siap.jadi trending di laman sosial

    BalasPadam
  2. dh jadi viral skrg jeruk asam boi..hehe.

    BalasPadam
  3. menjejes air liur tau tiap kali tengok kat wall fb...sapa nk bertanggungjawab ni..huhu

    BalasPadam
  4. Salam singgah sini dik Lya...kat mana2 mangga asam boi dah terkenal...memang femes dah...

    BalasPadam
  5. jadi viral dh kak lya.. anis dh terliur je asyik2 org pos buat jeruk tu..aduhaii..

    BalasPadam
  6. buat jeruk sedappp.. ari tu Nurul balik, musim buah.. musim batuk gak la.. haha

    BalasPadam
  7. memang femes..
    jadi viral gitu..

    siap boleh buat bisnes..
    saya tak try buat lagi.
    tapi saya memang hantu kalau bab jeruk traditional yang tak guna bahan pengawet ni

    BalasPadam
  8. Hahaha ..kak lya takde mangga pkai epal jer

    BalasPadam
  9. fenomena sekarang..menjadi viral di FB

    BalasPadam
  10. Mangga naik harga tak agak2.. Hehe

    BalasPadam
  11. Lya pun kena jugak virus ni...kekeke

    BalasPadam
  12. Virus menularr... tgh musim mangga kott.. tu yg ramai.. kt rumah ni pon baru petik.. nk g cr asam boi la plak

    BalasPadam
  13. Huhu.. Da jadi trademark pulak kan mangga asam boi. ^_^

    BalasPadam
  14. member opis tlg buatkan.. dpt mkn ramai2 kat opis.. tak mengidam pun boleh jd mengidam bile tgk ramai sgt publish pasal jeruk nie...

    BalasPadam
  15. Wlpn kat dpan umh ada pokok pelam, tak pula tekak ni teringin nk mkan jeruk tu.. Hihi
    *lya kalau planning nk ada bby, elakkan dr mkan jeruk2 tau..

    BalasPadam
  16. d sdkn kena buang2 ja ni mangga, bila smpai d kk, punya mahal !! aduhai xmerasa jeruk asam boi ni haha

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign