Halaman

Sekali-Sekala Layan Donut Big Apple

Asha Lya | Oktober 17, 2014 | 30Komen | >
Assalamualaikum


Selalu makan donut biasa kali ni kita layan donut luar biasa plak hihi (iyla tu)..suka sangat kunyah donut big apple sebab lembut sesangat. Kali ni kami try perisa lain plak. Masih terbayang-bayang keenakkan donut ni.. Nak lagi ahahaha.




Fresh milk dari desa dairy farm kundasang hhee. Layan
Alhamdulillah dengan rezki INI.


Wassalam

Terima Kasih

30 ulasan:

  1. my feverettttt! ohh pleaseeee nak jugakkk hehe :D

    BalasPadam
  2. ehh blog akak dh lain.. aduhh sedapnyee donut..

    BalasPadam
  3. alhamdulillah rezeki Nya
    dah lama dah tak pekan donut big apple nih
    dan saya teringin nak rasa susu kundasang itu :)

    BalasPadam
  4. my feberetttt too..!!! sedapkan BA ni..

    BalasPadam
  5. big apple memang sedap..
    semalam asben baru sebut..huhu

    BalasPadam
  6. huhu dah lama tak makan big apple..

    BalasPadam
  7. ALAHAI SEDAPNYA, DA LAMA TAK MAKAN NI, LAST RASANYA 4 BULAN LEPAS KOT..

    BalasPadam
  8. big apple memang sedap!!..

    paling aini suka perisa alien apa ntah nama dia..ada byk coklat kat atas donut tu..nyumehhh!!!hehehe

    BalasPadam
  9. kalau anak2 saya donut gula juga yang dipilih ..ehhehe

    BalasPadam
  10. Auntie Anne tetap di hati ni cik lya, bau dia kuat sebatu dah boleh hidu.. hihi..

    BalasPadam
  11. Nana kurang sikit donut2 ni.tengok entry ni teringin pulak donut big apple....sedapnyaaaaaaa :')

    BalasPadam
  12. tgh lapo ni.. nk sikit donut!

    BalasPadam
  13. Singgah malam dik Lya...sedapnya donat big Apple...akak pun suka ni...

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah...sedap tu...mak saya makan sekali, terus minat...^_^

    BalasPadam
  15. aduhh lama tak makan... jadi lapo pulak ^_^

    BalasPadam
  16. Sedapnyaaaa. Suka tapi lama tak makan donut big apple

    BalasPadam
  17. Lama dah saya tak makan donut big apple tu... best.. :)

    BalasPadam
  18. Baru lepas makan tadi nie...
    Tibe2 tringin lak

    BalasPadam
  19. anne jarang makan sebab manis sangat.. dari bau pun dah terasa kemanisan donut big apple ni.. hehehe..


    menabung chipsmore d sini :)

    BalasPadam
  20. Lamanya tak makan BIG APPLE nie..ala tetiba jadi lapar la pulak tgk BA Lya ni hahhaa

    BalasPadam
  21. Alhamdulillah kenyang dan sedapp

    BalasPadam
  22. Ya Allah, kemain lapaq org kat sini.

    BalasPadam
  23. Pergh..Sedapnya flavor2 donut tu..huhu

    BalasPadam
  24. pebret akak ni lya..3 ketul tu rileks je habiskan..hehehe

    BalasPadam
  25. lama pulak tak melayan big apple donut ni..teringin pulak

    BalasPadam
  26. Hbis pntng nk kna cari big apple ni. Masuk wishlist. Hihi

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign