Halaman

Blogger Area Mega Give Away

Asha Lya | Oktober 08, 2014 | 14Komen | >
Asalamualaikum
 
 
http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html
 
 

Alhamdulillah akhirnya Blogger Area melalui fasa kedua di mana kami menganjurkan Blogger Area Mega Give Away buat pertama kalinya dan ditaja oleh 61 orang blogger & online shop yang owesome! Give Away ini akan berlangsung selama sebulan bermula pada 1 Oktober sehingga 31 Oktober 2014.

GA ini akan di publish secara serantak oleh semua Admin Blogger Area iaitu Tuan BloggerArea, Azlan Strider, Husein Rider, Nisa Ahmad dan Cik Itah.

Klik SINI untuk lihat senarai hadiah yang ditawarkan kepada 153 orang pemenang yang bertuah. Pemenang ditentukan melalui random.org.


Syarat untuk join ;
1. Buat satu entri bertajuk "Blogger Area Mega Give Away"
2. Copy banner diatas, pastekan ke dalam entri blog dan backlink ke page ini.

Cara copy gambar :
Klik kanan - Save Image as - simpan dekat mana-mana folder korang dan upload dalam entri
atau
Klik kanan - copy image location - upload from url
3. Publish dan paste url entri korang dalam ruangan komen entri ini.
4. Follow Blog Para Sponsor [Wajib]
5. Like Fan Page Sponsor [Wajib] (dikecualikan buat yg takda akaun Facebook)

6. Follow Twitter Sponsor [Wajib] (dikecualikan buat yg takda akaun Twitter)

Moshi Kawai Shop

7. Follow Instagram Sponsor [Wajib] (dikecualikan buat yg takda akaun Instagram)

Kyra Hizrina

8. Follow Blog Sponsor [Optional]

Azlan Strider , Ixbarr Abdullah , Khir Khalid , Kyra Hizrina , Ae Noyou , Qaseh Vee.
9. Like Fan Page Sponsor [Optional] (dikecualikan buat yg takda akaun facebook)

10. Follow Instagram Sponsor [Optional] (dikecualikan buat yg takda akaun Instagram)

@papabloggerdotmy@shamieraosment , @fatiha_zainal , @moshikawaiishop_ , @rexylla_blogshop , @farame_ , @misjarimanis , @khalidkyle , @nisablogwriter , @sueashalya , @thehayati , @farhanaramlan , @rubyismail2 , @nzayaniz .


Nota* Mohon semua peserta untuk jujur dan ikut semua syarat giveaway ya. Tak mau tipu-tipu, tak baik ok xoxo. Kalau ada nak tanya apa-apa boleh PM aku dekat
facebook
[Cik Itah] atau email [itahpkk@gmail.com] ataupun hubungi admin-admin yang lain. Terima kasihh :)

Nota* Syarat follow/like/add akaun Facebook/Twitter/Instagram dikecualikan buat mereka yang memang takda akaun sahaja, yang ada akaun tolong jujur. tQ !


GiveAway ini dijayakan oleh : Tuan BloggerArea, Azlan Strider, Husein Rider, Nisa Ahmad, E-Zati Sofea, Cik Itah

Terima Kasih

14 ulasan:

  1. Good Luck..
    singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

    BalasPadam
  2. All The Best Lya ..Byk juga nak kena FOLLOW tu hehehhe ..teruskan usaha ..Nnt ada masa Kak Lya pon nak join jugak la ...

    BalasPadam
  3. singgah dari giveaway yg sama,..jemput singgah di blog Za pulak.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

    BalasPadam
  4. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    Blogger Area Mega Giveaway(30oct)
    GA by mamanizacom (10 Nov)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign