Ubah resepi skit dari buah mangga ke buah jambu. Kalau mangga mashammm. Kekadang lya tak boleh tahan melainkan mangga yang manis hikhik. Jambu air pun ok gak sedap.
Lya cuma letak asam boi biji, serbuk asam boi dengan sedikit garam. Kalau nak lagi sedap boleh tambah cili (tapi lya tak letak sbb tak tahan pedas).
terbaik..nyum...
BalasPadammesti sedap..terliur..hehe
BalasPadamsedapnya kalau dapat pekena jeruk malam2 cenggini.. mana nak cari nih..
BalasPadamalahai..terliurnye
BalasPadampergh...bukan mangga ni, jmbu pla..hahaha..
BalasPadamBoleh aje ubah resepi ikut selesa tekak dan perut :)
BalasPadamSedapnyerrr ,..
BalasPadamsedap nie kak.. idea yg bgus..hihi
BalasPadamMakan ni mmg tak sedar.. tau2 je bnyk yg dah di makan.. :D
BalasPadamJd fenomena dh skang
BalasPadamPos sini sikit...chot buat guna jambu vatu.. Belasah je la...
BalasPadamsemua dok bt jeruk asam boi ni tp uji blm cb lg..
BalasPadamKt rumsh ni ade asam serbuk je..
BalasPadamNnt nk ubah2 sikit jugak lah...
Akak pun buat resepi asam boi ni...nak try guna jambu batu pula...hehe...
BalasPadamKdng kita kna olah2 resepi kn.. Hihi
BalasPadamTry & error katanya..