Halaman

Banyak Yang Dah Terlepas

Asha Lya | Oktober 08, 2014 | 16Komen | >
Assalamualaikum


Tajuk menggambarkan yang Lya dah banyak
terlepas info terkini cerita di blog.
Cerita menarik korang, segala segmen bagai.
Maaf sesangat Lya tak menyempat lagi nak berkunjung
ke blog anda. Sibuk yang amat nak train orang baru kat office nie.





Ini entri express sempat di taip.
 Kalau ada komen Lya maknanya ada la tu Lya menyinggah sana.
Ok la nak sambung siapkan keja dulu ya bye.


Wassalam

Terima Kasih

16 ulasan:

  1. selesaikan apa yang penting dulu..:)

    BalasPadam
  2. akak pun busy jugak lya lately ni...

    BalasPadam
  3. Same laaa bizi gak ni. Ana lagi nak dekat akhir tahun, cuti bulan 12, lagi bizi tahap mak jemah. Hoho. All the best kak Lya. :)

    BalasPadam
  4. All the best lya...saya pon bz, bz dengan kejar dateline report...

    BalasPadam
  5. Yang penting, settle dulu urusan tu.. okay cik asha?
    =)

    BalasPadam
  6. :) salam perkenalan. bw dr GA. tapi tak sempat nk gode2. bzzz... btw, sya nak follow tp x nampak button follow :( kena belajar byk lagi..

    http://hzinnirah.blogspot.com

    BalasPadam
  7. Salam singgah sini dik Lya...dahulukan apa yang paling penting...akak pun macam Lya sibuk jer memanjang semenjak sistem baru di gunakan...

    BalasPadam
  8. Sama la juga.. Ni bru nk bw balik..

    BalasPadam
  9. Takpe ... Pelan-pelan ... Sampai jugak nanti ...

    BalasPadam
  10. takpe lya...utamakan keja dulu tau :)

    BalasPadam
  11. Fiza jenguk sini.. Fiza lg la banyak terlepas.. hari nie batu nak mula slow2 BW..

    BalasPadam
  12. Yang terlepas kena kejar Lya hahaha

    BalasPadam
  13. Dulu msa nk train orng bru pn x smpat nk jngah blog..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign