Halaman

Kini Berdowny

Asha Lya | Oktober 20, 2014 | 18Komen | >
Assalamualaikum

Kerana harumannya yang memikat buat hatiku tertawan. Maka  kini bertukarla kepada downy.




Pink dijadikan pilihan..ehh sejak bila minat pink. 


Korang guna softener jenis apa??
Wassalam

Terima Kasih

18 ulasan:

  1. untuk akak downy switch scents of course dan untuk ash, total comfort ultra...

    BalasPadam
  2. kalau bau tak kuat sangat boleh la try..sebab sebelum nie ada sekali try..tak suka dengan bau dia

    BalasPadam
  3. IM guna comfort biru. Wangi jugak. Heh

    BalasPadam
  4. anis gune comfort je kak yg kaler biru tu.. sedap jugak baunye.. :)

    BalasPadam
  5. saya guna macaM2..HAHAH..downy memang wangi..kalau terlajak bubuh boleh pening kepala..:)

    BalasPadam
  6. mmg harum semerbak la..tuang sikit je..

    BalasPadam
  7. Fiza memang pengguna downy..walau minat pink tapi fiza guna downy pack hitam tu..mystique..sangat wangiii

    BalasPadam
  8. Nak cuba jugalah.. slalu klu beli belah brg dapur, tengok je.. :D

    BalasPadam
  9. guna comfort peach tp kadang2 biru...

    salam singgah sini =)

    BalasPadam
  10. guna comfort peach tp kadang2 biru...

    salam singgah sini =)

    BalasPadam
  11. memang dah lama guna downy tp downy perfume tu

    BalasPadam
  12. Suka soflan. Lembut je baunya.. :)

    BalasPadam
  13. mula2 comfort warna putih lepas tu tukar downy perfume.

    BalasPadam
  14. Suka yg ungu ...sdapp baunyerr wangii

    BalasPadam
  15. biasanya guna softlan downy pun wangi kan..kekal lama pla tu..tp mahal juga la

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign