Halaman

Waktu

Asha Lya | Oktober 03, 2014 | 25Komen | >
Assalamualaikum


Hari ni dah masuk hari ke ke 3 di October .Kejap ja masa berlalu and kejap lagi lepas solat Jumaat kitaorang nak gerak balik ke Tawau dah. Nak tengok juga suasana raya korban kat sana macam mana kan.



Waktu amat mencemburui untuk nak blogwalking. Takpe la hutang dulu boleh gitu hihihi. Moga perjalanan kami di permudahkan. Insyallah


Wassalam



Terima Kasih

25 ulasan:

  1. In shaa Allah semoga cepat pulang ke kampung dengan selamat.. selamat hari raya Aidiladha..

    BalasPadam
  2. dear, salam kenal..
    done follow & join GA..
    http://iambintanghati.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-giveaway.html

    BalasPadam
  3. SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA.....
    SEMOGA SELAMAT PERGI DAN KEMBALI....
    JEMPOT JALAN2 DI BLOG SY NNT YER....
    http://fedilapunyeblog.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. selamat balik kampung!
    hehe
    semoga selamat sampai ke destinasi..

    BalasPadam
  5. semoga selamat smpi ke tempat yg dituju ye..

    BalasPadam
  6. semoga selamat sampai tawau dik

    BalasPadam
  7. Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  8. Selamat Hari Raya Haji, Lya... :)

    BalasPadam
  9. Singgah sini dik Lya...semoga selamat smpai ke tempat yg di tuju...Salam Aidiladha dik Lya...

    BalasPadam
  10. Salam Aidiladha buat Lya & suami ye.. :)

    BalasPadam
  11. semoga selamat sampai ye dear... slmt hari raya haji..

    jemput jenguk blog kita

    www.bidadarigojes.blogspot.com

    BalasPadam
  12. Asslmkm lya.. Salam aidiladha.. Beraya dgn suami la thun ni ye.. :)

    BalasPadam
  13. hutang bw?ok boleh... nanti singgah ke blog saya juga ye...
    alongxp.com

    BalasPadam
  14. done following you..jemput follow blog saya..thanks :)

    BalasPadam
  15. Selamat hari raya aidiladha lya :)

    BalasPadam
  16. Salam Aidiladha daripada Sally di KL ni!

    BalasPadam
  17. lama tak singgah ke sini.. selamat hari raya aidiladha utk cik asha & keluarga.. =)

    BalasPadam
  18. mama pun buzy jugak lya sekarang ni..

    BalasPadam
  19. heheheh... hutang2 kene bayar kak lya

    BalasPadam
  20. Hehehe...hutang bw takpe jgn hutang byk duit ya Lya

    BalasPadam
  21. nanti ada masa singgah blog dik an tau hehe :)

    BalasPadam
  22. Oo.. Beraya di tawau ya.. ;)
    Msti seronok kn..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign