Halaman

Blog List Genk " Klik "

Asha Lya | Disember 10, 2013 | 12Komen | >
Assalamualaikum

Minggu lepas kita ada buat
something kat entri nie " genk klik "
Nie antara yang mereka yang join
Kita dah masukkan kat dalam list genk klik.
Sapa-sapa yang nak join masih boleh.
Tiada paksaan, sambil-sambil tu boleh
merapatkan silaturahim & meningkatkan earning blog kan.

List genk klik

Ezalya
Kisah c Dairy
Dayat Lucas
Amiera Solehudin
Farah Waheeda
Sally
Hafiza Aizwa
Tengku Butang
Mizz Aiza
Aku Penghibur
Anne Nurain
Khir Khalid
Kathy Rbain
Syamimie

Lya nak beterima kasih mereka yang sudi join.
Sapa-sapa nak join boleh lagi komen ja kat kotak komen nie.

Wassalam

Terima Kasih

12 ulasan:

  1. hehe. nice :) PG memang da listkan asha :D topup!

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah pg memang dah set dah kat genk to up pg :)

      Padam
  2. macam tak paham tp..join genk klik gak la..

    BalasPadam
  3. geng klik? nak join jugak la kalau macam tu..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh bah itah..t kita masukkan yea :)

      Padam
  4. eh,,.nama akak ade ea...thanks asha

    BalasPadam
  5. T kasih Asha.. klik2 lagi sini.. :D

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign