Halaman

Keyboard Sticker/ Super Save

Asha Lya | Disember 07, 2013 | 22Komen | >
Asslamualaikum

keyboard sticker

leptop dah usang 2 thn dah pakai baru
sebok-sebok nak hias haha...
Sesaja nak hias kebetulan nampak nie sticker
kiut jadi kita beli la..

Tadi pagi kita pergi menyopingkan
diri kat bandar kk.
 Kita suka pergi nie satu kedai namanya
supersave..macam-macam ada kat kedai nie.

Dari barang dapur, hiasan rumah, kelengkapan
barang-barang dapur, barang hardware, aksesori kereta,
langsir-langsir, paper bag utk org kawin pun ada
boleh dikatakan macam-macam ada la :)...

 nie kat pintu masuk kedai tu

Kalau ke CP (center point) memang tak sah
kalau kita tak jenguk kedai nie.ada sja nak dibeli...
Ari tu kita da beli kuali juga kat cne hihihi

So apa plak aktiviti minggu korang?? :D

Wassalam



Terima Kasih

22 ulasan:

  1. wah.. comelnya keyboard sticker tu.. menabung hotlink.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama-sama.. inti untuk adik.. selamat berhujung minggu.. :D

      Padam
  2. Wahh.. ceria je menaip lepas ni.. best.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah tambah semangat nak menaip :)

      Padam
  3. comelnyer..pink gitu..kat cni sis ada kedai nama D.I..Y,lebih kurang mcm ni juga kedainya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe kita suka pergi kedai mcm nie..byk barang comel2

      Padam
  4. ohh kat cp erk yunk

    kedai baru kah ni

    mcm tak pernah namp pun

    tingkat brapa?

    BalasPadam
    Balasan
    1. lama suda nie kedai...kat tingkat 3 dear hehehe

      Padam
  5. saya pun suka masuk di kedai ni, macam2 ada hehe.nanti mau carilah stiker tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah masuk ja kedai tu jalan terus yg kat tgh2 ada tu

      Padam
  6. Bw and Follow here...

    Best kledai tu...kat sini ada kedai DIY namanya...lebih kurang sma jer konsep kedai tu...macam-macam ada...

    Selamat Berkenalan Asya..
    x0x0 ^___^

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat berkenalan..done follow :)

      Padam
  7. jadi lebih cantik ya keybord nya kalau di kasih sticker :)

    BalasPadam
  8. Rajinnya Asha lekat sticker kat keyboard tu..comel je bila dah kaler pink kan..he he...

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign