Halaman

Monday It's Ok

Asha Lya | Disember 16, 2013 | 20Komen | >
Assalmualaikum

Selamat berjumpa lagi Isnin.
Baru sampai office macam biasala
on aircond on pc hehe...
 

Pada yang bekerja hari nie selamat menjalankan tugas..
Jangan stress-stress di pagi Isnin nie..
Hanya tinggal 3 kali Isnin lagi kita di bulan Disember nie..
 So mari kita kerja dengan semangat di akhir-akhir
tahun nie..

Wassalam


Terima Kasih

20 ulasan:

  1. hihi...mmg agak monday blue hari ni...mata bengkak..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak tambah sepet la mata sally ari nie

      Padam
  2. Balasan
    1. ok maya :)..trima kasih sudi singgah

      Padam
  3. have a great Monday sis, saya pagi2 lagi dah dapat ujian, kelas cancel, tapi yang penting jangan mengeluh..:) smile always..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ujian tu yang bikin stress klau di pagi isnin nie..sabar ekk

      Padam
  4. tak sbar nak balik nie..monday pada akak hari yang paling cepat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aik yeke sis hehe..kita suka hari jumaat ;)

      Padam
  5. salam ukhuwah dari bunda...no more Monday Blues okay...

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam bunda trima kasih sudi singgah blog kita

      Padam
  6. Fiza mc semalam... demam sbb termakan durian.. huhu

    BalasPadam
  7. memang le monday blues..tapi hidup mesti diteruskan..kan kan

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign