Halaman

Project Handkerchief In Progress

Asha Lya | Disember 28, 2013 | 22Komen | >
Assalamualaikum

Selamat berhujung minggu..
Asal hujung minggu kita buzy
asal buzy mesti d hujung minggu
Yala masa nie ja kita berpeluang nak siapkan
pelbagai projek DIY kita nie..Nak kejar masa
bukan nak tungggu masa tu plak yang mengejar kita..
Alamatnya tak siapla

Yang nie masih in progress
baru start buat hari nie lepas cari bahan
secukupnya siang tadi

maaf bersepah-sepah..tu tandanya kita tengah buat keja ihihi

Kita buat nie mata tengok screen leptop
tangan tengah wat keja ehehehe
supaya tak boring.InshaAllah t bila
semuanya sudah selesai baru kita buat
tuto ekk..Ok la nak sambung misi

Wassalam

Terima Kasih

22 ulasan:

  1. comelnye tuala kecik2 camtu..

    BalasPadam
  2. Kak ina suka kalau pegi kenduri kawen dapat tuala camtu...memang sangat berguna...rajinnya awak ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita pun suka sis kalau gi umah org kawin dpt gift2 mcm nie

      Padam
  3. Wahh rajin.. kreatif & menjimatkan.. :)

    BalasPadam
  4. peewitt,, kreatifnya dia.. :) senang buat sendiri , jimat...


    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah sis nak beli yg ready mahal benar..baik buat sendiri

      Padam
  5. wahhh bestnya ..kreatif ... untuk orang kawin ?

    BalasPadam
  6. mata tengok skrin, tangan buat keje... jgn tersilap gam jari sudah la..

    BalasPadam
  7. waalaikumusalam asha :)
    PG singgah pagi isnin pula :)
    sebab weekend tak da mood nak blogwalking T_T
    apa pun, pagi ni PG singgah isi tabung kat sini. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq pg..kita pun kalau d hujung minggu mcm malas nak bw :)

      Padam
  8. adik buat seorang je ke? hebat betul.. comel pula tu.. menabung inti.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehehe haah sis kita buat sorg2 jer..tu la kena prepare awal2

      Padam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign