Halaman

Kisah D Library

Asha Lya | Disember 19, 2013 | 11Komen | >
Assalmualaikum

Sapa pernah macam nie
bila masuk library. Cepat mengaku cepat :)
Kita pernah time study2 dulu la...
 
 
sumber facebook
 

Yela library kan sejuk nyaman sedap je nak buat lombong
biji timah hihihihi...cari tempat yang ceruk2
pas tu buat hal sendiri...tak senonoh kan
Tue dulu rindu time zaman study dulu-dulu..
 
Dah jadi kenangan..nie nak sambung
study kena fikir dulu beribu kali.
Sebenarnya otak dah byk sangat karat..iihihihi
Inshallah ada rezki nak sambung juga.

Wassalam


Terima Kasih

11 ulasan:

  1. kite dh mls nak sambung.xde minat nak belaja.kwn2 kat opis ada 2,3org yg smbg belaja pastu stress2..xsuka btl huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. trima kasih mama safiy sudi singgah hehe..haah bab stress tu salah satunya hehe

      Padam
  2. haha..tahu xpe..teringat time jadi pengaws pust sumber time skolah dlu,,slalu lepak dlm library sbb nk aircond :D

    BalasPadam
  3. psl library ea? licha masuk dlm tu rasa nya ada la dlm 10 kali sepanjang 5 tahun study situ. haha

    BalasPadam
  4. anne tak suka masuk library sebab sejuk sangat.. masuk sekejap je boleh pastu rasa macam nak beku je kat dalam tu.. hehe.. kalau buat discussion pun buat kat luar library.. hehe

    BalasPadam
  5. Anak2 kak ina suka sangat jadi Pengawas Perpustakaan...kak ina lak dulu jarang masuk library :)

    BalasPadam
  6. hahahahaha.. yea jugak.. sejukkk jea kann.. kalau baca buku kat dalam tu rasa nak lelap mata jea.. ekekekek

    BalasPadam
  7. Ingt lg mse sek dulu masuk perpustakaan kononnyew nk tunjuk kat org yg kami ni rajin ulangkaji.... sudahnya result hampeh....hahahaha

    BalasPadam
  8. hehe.. buat akak senyum seorang baca entri ini.. teringat zaman study dulu masuk library asyik menguap je.. hihi..

    BalasPadam
  9. oww curi2 aircond ya dlm lib...^^

    BalasPadam
  10. Err..tak dapat nak tido pun selalu, tp kalaulbry kat UPM tu ada bilik khas untuk pelajar senior..Mmm rindu zaman student

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign