Halaman

Singgah D Taman Banjaran Crocker

Asha Lya | Disember 26, 2013 | 26Komen | >
Assalmualaikum

Sebenarnya nie first time kita 
lalu kat jalan nie shortcut dari Papar nak ke Keningau.
Kita bertolak balik hari ahad dari Keningau dalam 
jam 6.30am.Singah kejap sja nak tangkap
gambar hihi..tak masuk pun
Layan pic yang tak seberapa nie..
lupa nak bawa kamera..alahai gambar guna hf je la

pagi yang segar hehe

versi malay

versi english
 nie pintu masuk utama nak ke atas..ada challet

pemandangan sekitar

hah tu dia signboardnya

nie ada kat tepi jalan..sapa2 pun boleh guna free ja 

banyak tak payah nak rebut-rebut hehe...ada terselit mr.f kat situ hihi

dia pun maw juga interprem hehe..

post depan tandas pun jadi juga la hehehe

hanya ada dikelilingi gunung ganang..hutan rimba

ok dah nak balik dah

Perjalanan dari keningau ke Kota Kinabalu
adalah dalam 2 jam lebih...Lagi pun jalan
tak berapa elok..sepanjang jalan 

tanda ini banyak sangat kelihatan..
Alhamdullilah semuanya berjalan dengan lancar & selamat.
 Wassalam


Terima Kasih

26 ulasan:

  1. wa, bercuti-cuti malaysia dengan en.tunang ke? hihi :)
    syukur alhamdulillah, selamat pergi dan kembali kan asha :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak la PG..nie kami baru balik dari majlis kawin saudara di keningau :)

      Padam
  2. weeeee... best lah.. kite suka sangat tempat yang macam ni :)

    BalasPadam
  3. romantik nye jln2 kat kaw. hijau.. hehe...nyaman kan udara kat kaw2 cam tu...

    BalasPadam
  4. berjalan dengan ehem ehem la ni kan? hehe btw sy tak penah lagi datang tempat ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehe nie balik dari keningau kawin saudara hari tu ;)

      Padam
  5. best jalan2..sejuk je mata memandang di kelilingi kehijauan alam

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah sis suka tengok pemandangan hijau2 segar mata

      Padam
  6. tak sabar nak pergi sabah..plan bulan 3 ni..weee

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. ehh tak ada la hehe..jln2 cuci mata

      Padam
  8. akak singgah jugak kat sini haritu, tapi tak masuk sampai dalam..banyak kabus

    BalasPadam
  9. jalan di sana banyak bukit dan selekoh..

    BalasPadam
  10. alahai..rugi akak tak pernah sampai sini lagi sis..

    BalasPadam
    Balasan
    1. nie pun baru first time kita lalu kat cne sis

      Padam
  11. wahh best.. sy x pernah smpi ke situ lagi.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. seronok tgk pemandangan hijau saj keliling :)

      Padam
  12. Sejuk je mata tgk gunung yg menghijau tue..=D

    BalasPadam
  13. wah... seronoknya berjalan-jalan..

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign