Halaman

Review tentang Wajah Baru Diari Jejaka Hangat 2014

Asha Lya | Disember 31, 2013 | 10Komen | >
Assalamualaikum

Tak lama lagi tahun 2013 akan melabuhkan tirainya.
Bagi para bloger pasti akan ada yang tukar
baju baru untuk blog kan.
Tak kurang juga bagi pemilik blog Diri Jejaka Hangat.





Cantikkan headernya masih mengekalkan yang sedia ada
cuma kalernya dah betukar merah.Wow so memang hangat
sesuai dengan nama blognya (jangan marah ya angah just kidding)

 DJH mula aktif berblog 2010..wow dah lama tue..
Angah nie boleh dikategorikan bloger yang rajin
update entri baru..rajin blogwalking,
selalu minta link blog kat fan pagenya untuk blogwalking.
Satu idea yang bagus tu DJH..Walaupun sentiasa
sibuk dengan kuliah (pemilik blog nie ambik bidang muzik,hebatkan)
blognya sentiasa berupdate..Pandai DJH bahagi-bahagikan masa.

Kita suka mengunjung blog nie sebab blognya cepat loading
blognya kemas, widget tersusun dan ditambah warna merah
wah bertambah rajin kita singgah ke cni..Follownya pun 
dah makin ramai..Mudahan blog DJH akan bertambah
maju di masa adakan datang..

Jom kita support sesama bloger
klik cne DJH

Wassalam


Terima Kasih

10 ulasan:

  1. Sally jarang sgt g blog dia..hehehe...lebih byk respon kat FB :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita dah jadi penduduk tetap ke cna hihi

      Padam
  2. bersegmen ke apa ni... hihi
    mama baru nak kenal angah, selalu kat fb jer... hihi

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    BalasPadam
  3. comel header dia hehe nak jenguk la blog dia..

    BalasPadam
  4. belum follow lagi, nanti ada masa akak jenguk-jenguk dia...

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign