Halaman

Salam Media - Menangi ipad Mini 2 Bersama Salam Media

Asha Lya | Disember 27, 2013 | 18Komen | >

Assalamualaikum
 
 Menangi ipad mini 2

 Kenal tak dengan Salam Media..
Kita pun baru saja mula nak mengenali.
Hanya daftar dengan Salam Media anda mungkin 
berpeluang memenagi ipad mini 2..Kita nak cuba nasib
Tuah ayam nampak dikaki..tuah manusia kita tak tahu kan.Tak salah mencuba

 
 
 

Salam Media adalah satu lagi media perhubung antara 
blogger dengan jenama-jenama yang hebat untuk di promosikan. 
Bukan sahaja blogger tetapi pengguna media social macam facebook,
twitter or etc yang aktif juga akan di kumpul di bawah satu agensi 
yang menguruskan anda dan juga pelanggan anda. 
Tapi mereka lebih kepada pematuhan syariah dimana
 iklan bukan untuk mengaut keuntungan semata-mata.

Ini adalah antara senarai jenama yg pernah mendapat perkhidmatan daripada Salam Media.




                              Terdapat perbezaan Salam Media dengan company pengiklanan lain?

Salam media tidak menyediakan banner untuk iklan di blog anda 
dan mereka juga lebih kepada pematuhan undang2 syariah Islam. 
Bagaimana yg di katakan dengan pematuhan syariah Islam iaitu 
jenama yang tidak mengekploitasi kanak-kanak dan wanita  
dan juga tiada alkohol dan juga pemasaran rokok.
 Ini adalah serba sedikit mengenai Salam Media.

 So kita dah daftar anda bila lagi..
Boleh daftar terus ke laman web Salam Media

Wassalam



Terima Kasih

18 ulasan:

  1. baru dgr pasal salam media ni..emm boleh try..^^

    BalasPadam
  2. baru dgr pasal salam media..ha boleh try register nt..^^

    BalasPadam
  3. menarik..^_^ acik pun baru tahu tentang ini

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah kita pun baru tahu mengenai media nie

      Padam
  4. good luck asha :) PG pun ada nampak sorang dua blogger tulis pasal ni, inshaAllah, PG pun nak join sama :) PG singgah topup sini ya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah kita cuba nasib ja hehe..tq pg

      Padam
  5. macam menarik je salam media nie..insyallah nanti saya daftar salam media ni..

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  6. terima kasih di atas perkongsian ini.. insya-Allah akak akan daftar juga..

    BalasPadam
  7. wahhhhhhhh nnt nak try lah huhuhuhuhu

    p/s: qila dh click nff <3

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum. Ni pertama kali saya dengar ttg salam media. menarik juga dan tak salah utk mencuba

    BalasPadam
  9. Menarik Salam Media ni.. thanks sharing.. :)

    BalasPadam
  10. hehe. PG singgah lagi :)
    PG singgah isi tabung seketul dua :D

    BalasPadam
  11. Bagus banget ipad Mini 2 ini.

    BalasPadam
  12. macam pernah dengar je salam media ni

    BalasPadam
  13. Tahniah sebab menang ipad mini dari Salam Media..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign