Halaman

Cara Asha Lya Pakai Shawl

Asha Lya | Disember 11, 2013 | 20Komen | >
Assalmualaikum

Sebenarnya Lya tak reti sangat
pakai shawl or selendang nie...Kita lebih kepada tudung bawal.
Senang nak bentuk ikut muka..

But tengok org pakai shawl
macam cute ja..macam sweet ja
So kita pun try-try juga la pakai..

Macam tak menjadi ja kan


Kita ikut step yang mudah macam ni..

Tak reti lilit-lilit sangat..karang telilit leher takkan parah
ahaha..ketara tak pandai pakai...kuikuikui

Wassalam

Terima Kasih

20 ulasan:

  1. OK gak tu Asha..kak ina kalau pakai shawl lilit camtu nampak muka bulat sangat..he he...klik2 :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tue pun memang dah nampak muka bulat kita kak hihi..

      Padam
  2. style lilit shawl y paling simple..dlu sebelum trend tudung fareeda slalu kai shawl..skrg ni nk kai shawl kena beli shawl baru la gamaknye..

    BalasPadam
  3. cantik je lilitannya.. akak suka pakai selendang sebab malas nak iron.. hihi.. kalau pakai tudung bawal kena iron pula..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe nie pun shawl jenis yg tak beriron hehe mls punya shawl ihihk

      Padam
  4. dulu memang rajin pakai shawls..sekarang nie macam dah malas pulak...lebih kepada tudung ekspress..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tudung express lgi la kita tak ngam dgn bentuk muka kita hehe bolat

      Padam
  5. pewit...asha jd model hijab..mmg cantik

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha model utk blog sendiri blh la yumida :D

      Padam
  6. saya laki2 tak suka pakai hijab, tp suka liat perempuan berhijab.. :)

    keep bloging sob..

    BalasPadam
    Balasan
    1. klau org lelaki pkai hijab emmm da something tu :D

      Padam
  7. dulu suka pakai shawl, sekrang more too tudung bawal ! hehe lawa awokk pakai shawl :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe trima kasih ain.,baru testing2 je nie

      Padam
  8. cantik.. Fiza suke pakai pashmina..kain keras dan senang..

    BalasPadam
  9. Jarang pakai shawl . Apa-apa pun cantik lah sis pakai shawl

    BalasPadam
  10. shawl ni kadang senang je nak pakai.. yang penting bila dililit2 tu, kita selesa.. :)

    click2 disini juga.. :)

    BalasPadam
  11. sally kena pakai inner kalau nak pakai shawl...sbb muka bulat!

    BalasPadam
  12. Dlu slalu jgk sy pakai shawl..tp lama2 rasa mls nak mmbelit2..huhu..skang pakai bawal je..walaupun kne iron xkisah..hehe

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign