Halaman

Selamat kembali...Thank You T-Shirt Mudah Terengganu

Asha Lya | Disember 23, 2013 | 7Komen | >
Assalamualaikum


Apa khabar rakan-rakan seperjuangan..
Rindunya kita kat semua
2 hari tak bw, tak tulis buat entri..rindunya.
Sebenarnya badan nie masih lagi keletihan.
Kelmarin balik dari Keniangau.

Apa pun kerja tanggungjawab tetap diteruskan
kerja kerja.Ramai dah yang cuti krismas.
Kita saja yang stay office, kita kan muslim hehe..
Next week baru kita cuti-cuti.

Yang malam Sabtu tu kita cek blog guna hf jer hihi..
Alhamdullilah terkejut blog kita terpilih
pemenang T-Shirt mudah Terangganu Part ke-5.
Syukran

 
Siap letak header kita lagi

Dan Blog T-Shirt Mudah Terengganu nie merupakan follow kita yang ke-400

 
Syukran sekali lagi

Semua nie rezki dari Allah..Alhamdullilah
Terima kasih banyak T-Shirt Mudah terengganu.
Hanya Allah sahaja yang dapat membalasnya.
Mudahan murah rezki T-Shirt Mudah Terengganu.

Wassalam

Terima Kasih

7 ulasan:

  1. morning asha :) waaa, tahniah asha :)
    PG singgah ziarah, sebab 2 hari juga tak blogwalking ni. isi tabung burung kat sini :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. trima kasih pg..samala asal hujung minggu mesti cuti juga hihi

      Padam
  2. tahniah asha.. nnt nk tgk la t shirt tu...mst cantik

    BalasPadam
  3. tahniah asha..header baru la..

    BalasPadam
  4. tahniah asha.. semoga terus murah rezeki.. :D

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign