Halaman

Kitchen Timer Nestle Free Suda Sampai

Asha Lya | Disember 18, 2013 | 28Komen | >
Assalamualaikum

Sebenarnyakan kita masih teruja haha
nak guna benda nie maklumla
first time nampak benda nie huhuhu..

Ari tu kita ada wat entri tu kat cne klik
sapa nak dapatkan kitchen timer free nestle
boleh daftar jadi ahli nestle free ja kot..
Kita memang pengguna produk nestle.

Sapa nak daftar member boleh klik
dear nestle

ini la dia bungkusan dari nestle tu

kitchen timer nie keci cinonet comel comel


kalau nak memasak sesuatu tak tahu berapa sukatan
masanya bolehla guna nie hehehe

Wassalam

Terima Kasih

28 ulasan:

  1. Wahh menarik ni .. Comel kecik cenonet aje..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah keci je comel..besar lagi tapak tangan

      Padam
  2. Comelnya...beruntung adik Asha....

    BalasPadam
  3. free bila daftar yer...kecik je kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah free ja.masih boleh daftr lagi tu fiza klik je kat situ ;)

      Padam
  4. comelnya.. semakin bersemangat nak memasak lepas ni.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe ya sis..dah boleh dah set masa

      Padam
  5. macam nak set masa nak masak berapa lama la ek?

    BalasPadam
  6. Salam blogging .. cantik kitchen timer tu , semoga rajin memasak yerr .. :)

    BalasPadam
  7. Salam blogging .. cantik kitchen timer tu , semoga rajin memasak yerr .. :)

    BalasPadam
  8. wow best jugak ye ada ni. kite masak main hentam ja xpenah tgk masa :)

    BalasPadam
  9. Asha, cantiklah kitchen timer tu..free lagi..ada ofer lagi tak? akak nak juga mencuba daftar hehe..
    senang untuk membaking hehe:D

    BalasPadam
  10. menarik..tapi nestle is boikot..huhu..

    BalasPadam
  11. wah beznye..nanti blh tahu ketepatan memasak..jd lebih perfect

    BalasPadam
  12. Asha..pasni kena kukus kuih apam...baru leh guna kitchen timer ni...he he he...

    BalasPadam
  13. Comeynya..sya ada satu..tp bentuk strawberi..felling comey bila guna..hehe

    BalasPadam
  14. bagus ni..takle asyik terpandang-pandang jam kat dinding tu

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign