Halaman

Misi Mencari

Asha Lya | Disember 14, 2013 | 32Komen | >
Assalmualaikum

Maaf rakan-rakan bloger tadi 
pagi Lya tak sempat nak bw
blog korang..inshaalllah t Lya
terjah blog korang ekkk..
 
Tadi siang kita turun ke bandar kk niat memang nak 
mencari bahan-bahan untuk buat bunga telur
kita hehe..rajin nak men"DIY".
Macam la kreatif sangat kan hikhik

Dengan muka excitednya try test
start men"DIY" nie baru tadi kita buat
 
 yang nie baru sesi pemanasan
bukan watak sebenar..saja suka suki
buat..cantik juga tak :)


haah yang nie baru bahan-bahan yang betul utk
projek DIY bunga telur versi Asha Lya hehe

Ok next time kita bagi tunjuk ekk
kalau dah siap..ok daa

Wassalam




Terima Kasih

32 ulasan:

  1. Wahhh rajinnya akak buat DIY ..Buat cantik2 molek tau kak..

    BalasPadam
  2. Assalam Lya.. Bunga tu... Cantik2 ! :) Jemput datang juga.. http://itikelabus.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. trima kasih ok inshaallah t kita datang

      Padam
  3. Wahh rajin.. all the best Asha.. :)

    BalasPadam
  4. wah..tak sabar menanti hari esok..heeee....

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau dah siap baru kita bagi tunjuk ekk ;)

      Padam
  5. uikk dh nak kawen ke ? goodluck tau . nanti kalo dh bt full set jgn lupa upload ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. inshaallah hehe,,ok nanti kalau dah siap kita upload :)

      Padam
  6. bagusnya DIY.. tentu cantik hasilnya. :D

    BalasPadam
  7. Rajinnya Ashaaaaaa...kak ina dulu kan tak tau apa...tinggal kawen aje...kihkihkih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe untung kak ina..tak da rajinya nie kak,sikit jer .hihi

      Padam
  8. kalau rajin + kreatif adalah hasilnya... salam kenal.. ada masa lawatlah sana eh..
    http://upsidesdown.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kenal..inshaallah t kita singgah ya..trima kasih sudi singgah blog saya :)

      Padam
  9. x sabar nak tgk hasil .. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. trima kasih sudi singgah blog saya :)

      Padam
  10. wahh nanti hasilnya jgn lupa tunjukkan ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe inshaallah nanti kita upload bila dah siap hehe

      Padam
  11. akak saya pemng dari segmen blog hawwt ...no.18...leh saya tahu dimn saya leh tuntut hadiah

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok adik kita da bagi alamat fb akak kat blog adik

      Padam
  12. hehe kretif dan rajinnye Asha ni..semoga berhasil buat yang terbaik ..:)

    BalasPadam
  13. Good Morning asha :) waa. kretip sungguh sorang ni tau :)
    PG nak isi tabung, tapi tak boleh nak keluar pula ads tu. nanti PG singgah semula topup ya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak ada la pg biasa2 ja la hihi..ok tq pg

      Padam
  14. dah mula menDIY yek..kreatif & rajin..teruskan usaha..nak naik pelamin ye x lama lg..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe begitula critanya kak..buat sikit2 lama siapla la hehe.Inshaallah kak

      Padam
  15. rajinnya dia..heheh

    nnt buat sikit utk saya

    BalasPadam
  16. buat byk pastu boleh jual.. cantik la asha...

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign