Halaman

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Asha Lya | Disember 19, 2013 | 32Komen | >

Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Terima Kasih

32 ulasan:

  1. Assalamualaikum.. . Ros singgah sini dari segmen yg sama
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  2. semoga berjaya.. dari segmen yg sama

    BalasPadam
  3. semoga berjaya dan selamat bersegmen :)

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen..saya pun dah join segmen yg sama..

    BalasPadam
  5. dari segmen Mialiana
    http://www.kisahsidairy.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
    good luck ye!

    BalasPadam
  6. semoga dapat masuk dlm bloglist kak mia..hehe... best of luck! :)

    BalasPadam
  7. dr segmen yg sama http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html .support you

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum. Singgah dari segmen yang sama. Done follow. Happy blogwalking :D Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

    BalasPadam
  9. dari segmen yang sama
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  10. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    BalasPadam
  11. salam singgah pagi jumaat

    http://airis-contest.blogspot.com/2013/12/simple-yet-awesome-giveaway.html

    BalasPadam
  12. tak dan akak nak join..anyway, gudluck lia

    BalasPadam
  13. Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  14. All the best!!
    Dari segmen yang sama!:D

    BalasPadam
  15. salam jumaat.. dari segment yg sama..

    http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  16. salam :) syira dah follow blog awakk dr segmen
    http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
    singgah ke blog syira eh ? and like page ni
    https://www.facebook.com/syiralokman5?ref=ts&fref=ts

    terima kasih ^_^

    BalasPadam
  17. good luck tau.. :) kalau ada masa, jenguk2 lah kita.. :) dari segmen yang sama.. http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  18. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

    ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  19. done follow no 396

    http://fuzamusa.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  20. Singgah melawat dr segmen sama :)
    Jom jenguk Cik Anis pule...ihikk~

    BalasPadam
  21. Singgah dari segmen yang sama.... good luck....

    http://nur-afiz.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  22. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

    BalasPadam
  23. Assalamualaikum.. Singgah dari segmen yang sama ..

    http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  24. Salam sejahtera... datang ziarah dari segmen yang sama..
    selamat maju jaya dalam bersegmen ^__^

    BalasPadam
  25. Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  26. salam... tahniah ya

    http://www.mialiana.com/2013/12/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign