Halaman

My Broadband/Welcome Disember

Asha Lya | Disember 01, 2013 | 17Komen | >
Assalmualaikum

Welcome Disember
Tak terasa kita suda berada dibulan terakhir 
di tahun 2013...Sungguh cepat masa itu berlalu.
Banyak lagi azam yang tak tercapai nie.
Alhamdullilah ada juga yang dah tercapai.
 
2 hari kita tak dapat update blog
rasa macam 2 bulan lamanya.
Asyik entri minggu lepas yang suda basi tu.
Baru dapat top up broadband.
Biasala baru awal-awal bulan semua nak
ditop up hehe...Nak bw pun tak dapat.
 
 guna yang prepaid ja hehe
 
Wassalam


 
 



Terima Kasih

17 ulasan:

  1. Sblm akak bertukar kepada wifi terbaru akak memang pengguna setia digi internet.. mmg bagus..;p

    BalasPadam
  2. Snggah mlm lya..sya pun bru je top up..tp sya pkai celcom..cam siput..wuu

    BalasPadam
  3. pakai digi ke dik...lepas nie cik akak nak tukar digi juak lah..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah kira jimat sikitla bab men top up punya hihi

      Padam
  4. hmm....memang tak sah kalau tak update blog kan sis?

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah sis jadi susah hati nie klau tak dpt update blog

      Padam
  5. Jemput join segmen Husna
    http://nurhusnazul.blogspot.com/2013/12/husnazulkeplisegmen-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  6. tu lah xlma nak masuk tahun baru. kena check balik azam yg tahun lepas dan carry forward ke tahun dpan plak ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah betul tu..masih lagi ada yg tertinggal nie

      Padam
  7. cepat masa berlalu.. akak pun guna prepaid je sekarang ni.. menabung transitions dan librese.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak jimat guna ja yg top up hehe..

      Padam
  8. sally nak kena topup jugak...aiseh! :(

    p/s : welcome december! ^_^

    BalasPadam
  9. kita serupa..Dg..bersamamu..hihi

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign