Halaman

Masalah Wifi

Asha Lya | Disember 03, 2013 | 8Komen | >
Assalmualaikum

Alamak dah tengahari..
Maaf lambat bersiaran hari nie.
Ada sedikit problem masalah internet
office tadi,kat office nie guna wifi Jaring.
Sekarang dah ok dah..kita repair tadi hihihi...
 
 google

Kalau online kat office nie laju sja
yala guna wifi kan.Sekarang nie zaman serba
internet.Kalau tak ada internet kerja pun
terbengkalai...Dah siap wat keja ambik
kesempatan kejap nak wat entri & nak bw...

Wassalam


Terima Kasih

8 ulasan:

  1. agaknya wifi ofis tu tak penah tutup kut hehe tutup la sekali seminggu..supaya bole jadi fresh balik :)

    BalasPadam
  2. hi asha. PG singgah ziarah :)
    topup!

    BalasPadam
  3. betul tu..kerja semua harapkan internet..hihi

    BalasPadam
  4. hehe...sama la...ofis mmg laju jer :)

    BalasPadam
  5. opis akak, wifi ni, kejap ok kejap tak ok..Kabel jugak yg ok..

    BalasPadam
  6. office akak dulu terus kena block untuk access blog dan laman sosial yang lain.. sebab tu tak dapat nak blogging masa tu.. lepas berhenti kerja baru akak aktif blogging.. menabung inti.. :D

    BalasPadam
  7. masalah wifi ni kalau mmg bermasalah mmgla sangat menyakitkan hati.. kita kat rumah okey. kat ofis kena curi2 pakai. hehe

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign