Halaman

CupCake Chic Cute

Asha Lya | Disember 24, 2013 | 27Komen | >
Assalamualaikum

Alhamdulillah dapat rezki hari nie
dari bos..Cupcake yang comel
Sapa nak hehe..
ada 6 perisa

kotaknya pun comel

Bos company nie ada business cupcake
asalnya nie dari kl bos nie buka francais nie kat Sabah
Sapa nak try makan boleh ke
kiosknya ada kat center point d tingkat 4 cupcake chic
Orang memberi kita merasa  :)

Wassalam




Terima Kasih

27 ulasan:

  1. terbaiklah.. boleh minta kat bos selalu cm nie.. hehe..

    BalasPadam
  2. mesti sedap cupcake comel tu...sekali ngap je kan lya

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah sis makan satu pun dah kekenyangan

      Padam
  3. alolo..cute sungguh. beli kat mana ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. bos yg bagi dear..ada kiosnya kat cp d tingkat 4 :)

      Padam
  4. Nak juga Asha!! Hahaha.. best ni

    BalasPadam
  5. wa, PG harus try ni. hehe. asha, kat luar hujan la sekarang.
    PG singgah topup burung chuper dan INTI kat sini :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah la kat kepayan nie pun hujan juga la pg..sejuk hehe

      Padam
  6. sedapnye cupcake...cantik pulak tu designnya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sedap sis..haah pandai diorang design

      Padam
  7. aaaaaaaaaaaaaaaaa nampak sedap la asha

    BalasPadam
  8. comelnya.. semoga terus murah rezeki.. :D

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign