Halaman

Free Kalander 2014

Asha Lya | Disember 24, 2013 | 22Komen | >
Assalamualaikum

Akhirnya dapat juga kalander untuk 2014 nie..
Belanja banyak kat market pun bukan
ada kena bagi kalander...ishhh ishhh karit (kedekut)

Kita nie pantang nampak benda include free mesti nak beli.
Kita beli librese 3 in 1 so dapat free kalander.
Comel plak tu kalandernya...

kalander meja

boleh la catit mood muka tiap2 hari hehehe
sambil-sambil menghitung hari adehhh...

Korang ada dapat kalander baru tak???

Wassalam

Terima Kasih

22 ulasan:

  1. Cute la calander libresse nie.. nak p beli jugak la..=D

    BalasPadam
    Balasan
    1. beli sis murah ja kot kalau beli pukal hehe..n jimat

      Padam
  2. cute la asha. PG nak beli juga la :) hehe

    BalasPadam
  3. mama belum ada satu pun kalendar nih..... asha ada lebih tak... ? hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. nanti kalau ada lebih kita bagi kat mama ekk

      Padam
  4. BARU DAPAT 1 KALENDER 2014... TNB PUNYE...MMG LA TAK KIUT..HHEEE

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe tak apa asal ada nak nengok cuti jer hehe

      Padam
  5. akak haritu beli barang sekolah anak, dapat 3 kalender. Alhamdulillah...Tp sekarang dalam internet pun banyak kan, boleh print je...Cuma kalau nak yg cantik tu kena kua modal sikit ler

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah kat internet byk tpi d print tak cantik hehe..

      Padam
  6. duk cari jugak kalender2 free nie.. baru dpt 1.. nak cari utk bos pulak...

    BalasPadam
  7. sy pun dah dpt calender for 2014 ne yunk..free lagi tuh..hihi

    BalasPadam
  8. jemput join : http://ainiezulaikha.blogspot.com/2013/12/segmen-pencarian-bloglist-5-bulan-by-eka.html

    BalasPadam
  9. Salam ukhwah.. lama rasa x ke sini. Baru dpt berbw..
    menabung inti, inti & churp2 sini.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. yakan lama dah tak nampak en.khir..makasi ya sudi singgah

      Padam
  10. waa..untungnya dapat kalander libresse..comel :)
    isi dua tabung inti dan satu hotlink ye yunk :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. beli librese baru dpt tu hihi..makasi dear

      Padam
  11. Dah dapat 2-3 free calendar juga.

    BalasPadam
  12. cute kalendar tu..akak tggu kalendar dari purchasing dept. Nak y ruangnye besar..senang nak catit..

    BalasPadam
  13. comelnya.. akak dapat kalendar yang biasa-biasa je..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign