Halaman

Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? by AkuPenghibur.com

Asha Lya | Disember 10, 2013 | 24Komen | >
Assalmualaikum

Jom ramai-ramai join segmen nie

http://www.akupenghibur.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html
klik banner

Kenapa kita jadi blogger??

Blog Asha Lya ditubuhkan pada tanggal 26.April.2013
Baru lagi wei.Masa tu kita memang tak tahu apa-apa
pasal blog.Sesaja nak buat tapi tak pernah
lagi aktif..

Dalam hujung bulan Ogos baru kita rasa
ada hati nak aktif terus kat blog.
Ang then dari start kat situ juga
kita dah letak iklan nuffnang.

Blog kita buat masa nie hanya aktif
menulis mengenai diri kita, kehidupan kita,
kena rajinkan join segmen supya
dapat tambah ramai lagi kenalan.
Follower kita pun masih suam-suam.
Masih new bie kan..banyak benda nak kena belajar.

Tapi alhamdullilah semenjak kita aktif
berblog nie dah macam-macam ilmu yang kita
dapat. dari tak pandai menulis, dah pandai menulis
biarpun entri masih tunggang langgang, Kita dah pandai edit-edit blog
sikit-sikit guna photoshop (sumpah kita tak pernah sentuh pun software
nie sebelum nie)..Dapat ramai kenalan walapun hanya
di alam maya. Income dari nuffnang tu satu bonus..

Setakat nie saja kenapa kita jadi blogger.

Wassalam



Terima Kasih

24 ulasan:

  1. nice story.. income satu bonus.. spe yg nk bagi kan.. gd luck yer..

    BalasPadam
  2. alhamdulilah terima kasih kerana join.. begitu menarik sekali kisah seorang blogger ^_^

    BalasPadam
  3. Gudluck lya..sya pun mau join :)

    BalasPadam
  4. GudLuck Asha..kta pun join segmen yg sama..hehe ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. trima kasih cik tieka sudi singgah blog kita

      Padam
  5. salam..ayu singgah dr segmen yg sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga..tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

    BalasPadam
  6. setiap orang mesti ada sebab kenapa menjadi seorang blogger.. ^_^

    BalasPadam
  7. Kita pun jadi kenalan Asha yang ke 366. Hehe. Banyak jugak tu walaupun tak sampai setahun. Semoga terus berjaya :)

    BalasPadam
  8. Semoga Asha terus sukese.. good luck!
    Menabung nuff sini.. :D

    BalasPadam
  9. owh god luck ya..
    mnabung di sini :)

    BalasPadam
  10. assalamulaikum.... ekin datang dari segmen yang sama... jemput la singgah ke blog ekin ya...

    http://cikash.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

    BalasPadam
  11. salam gud luck, nak ajak join kontest kt blog saya pula. :) , peluang nak menag service like fanpage , businesscard n banyak lagi . masa dh tinggl 5 hari je lagi huhu http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign