Halaman

Hanya Guna Doilly Paper

Asha Lya | Disember 16, 2013 | 28Komen | >
Assalamualaikum

Tadi terlebih rajin nak men'reserch'
kegunaan lain doilly paper..
(lepas siap dah semua keja ler..tengah relzax2 gitu )
Superb macam-macam plak
boleh hasilkan hanya menggunakan doilly paper nie..
Sesumpah memang cantik-cantik & kretip

 Buat hiasan bunga telur teddy bear

 Yang nie bunga rosse

 hiasan untuk paper bag

 untuk sampul kad kawin pun boleh

buat letak gula or cokelat pun boleh jadi

nak letak kat kotak door gift simple tapi smart

buat hiasan kat dinding pun cantik

Memang kreatif la idea-idea diorng nie..semua kita 
gambar kita kredit kat google jer..

Wassalam

Terima Kasih

28 ulasan:

  1. Ada pulak doilly paper tu kaler2 ye Asha...kat Shah Alam ni kak ina tengok kaler putih aje :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu diorang kaler guna pewarna makanan tu kak hihi..nak try juga buat cantik

      Padam
  2. Mmg kreatif..klu rajin mmg macam2 boleh jadi ni :)

    BalasPadam
  3. biasa tgk kaler putih jek..klu org kreatif ni semua kena amik tau kan..bagus2..

    BalasPadam
  4. sangat kreatif...cute2 pulak tu..

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. haah sis..suka idea2 kretif mcm nie

      Padam
  6. nice la..nak buat bunga telur la nnt..hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh try la mesti cantik klau buat sendiri

      Padam
  7. cantikla asha. macam senang je nak buatnya kan :)
    PG singgah petang bagi makan burung kat sini tau :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah sekali buat mesti asyik tak menjadi ja kan hihi

      Padam
  8. cantik sangat . rajin betol dorang ni mereka kan .

    BalasPadam
  9. semuanya cantik.. yang penting kena rajin untuk buat.. akak menabung transitions.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah sis kalau tak rajin tak akan menjadi juga kan :)

      Padam
  10. memang creativela..byk kegunaannya kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah btl tu eida kalau kretidf mcm2 boleh hasilkan

      Padam
  11. yang penting kene kreatif.. sume akan jd cantik.. >_<

    BalasPadam
  12. kyaaaaaaaaaaaaa comel gilaaa <3333 hihihihi

    BalasPadam
  13. kreatifnyer.....& rajin sgt.... !

    (konon la dah beli, tp nak buatnyer~ akhirnya, duk la dlm laci-tersimpan rapi ( -____-)'' adoi

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum dan salam singgah sini Asha...semua pun cantik dan comel jer kan..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign