Halaman

Ke Mana blogger Mama As Blog???

Asha Lya | Disember 09, 2013 | 34Komen | >
Assalmualaikum

Sapa perasan
Ke mana menyepi blog mama as???
Dah sebulan last publish entri awal bulan 11...
Di waktu dulu Mama rajin singgah blog kita




Terima Kasih

34 ulasan:

  1. PG pun tercari-cari mana mama pegi T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe ingatkan kita ja yg mencari mama as

      Padam
  2. hmm tula, dah lama kinah perasan, hope mama sihat hendaknya :)

    BalasPadam
  3. hmm tula, dah lama kinah perasan, hope mama sihat hendaknya :)

    BalasPadam
  4. Fiza pun nak tanye jugak.. kot la ada spe2 yg th kan....

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah fiza..kot2 ada yg tahu kemana mama as

      Padam
  5. kan...dah lama tak nampak dia....kemana gaknya dia yerk...xpe...nanti akak try tanye dia..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah sis..dah sebulan mama as menyepi

      Padam
  6. rindu jugak kat mama ni kan. Semoga dia sihat2 saja :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mudaha2 la kan..lama mama as menyepi

      Padam
  7. Assalammualaikum..

    dah lama mama nie xder entry terbaru.. nk tahu gak perkembangan terbaru..

    mselim3

    pls: ramai yg mencari nie..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaikumsallam MSZ..
      haah tu la nak juga tahu prkembangan blog mama as

      Padam
  8. sama la..perasan jugak mama as lama tak post entri..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah kan kak..rndu nak tgk prkembangan baby as

      Padam
  9. akak dah tanya bff dia blogger huny.. dia pun tak pasti macam mana keadaan mama sekarang.. kita doakan semoga mama dalam keadaan ok selalu.. menabung sony..

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh yeke..dah sebulan tak dgr celoteh mama as..rindu tgk prkembangan baby as...mudahan mama dlm keadaan ok

      Padam
  10. hana pown cari jugak mana pergi nya mama. dulu dia rajin singgah T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. semua merindukan celoteh mama as kan

      Padam
  11. Sama la kita..tercari2 mommy as..arap mommy as sihat la hndaknya

    BalasPadam
  12. a'ah..mama da lama menhilang..harap dia sentiasa sihat :)

    BalasPadam
  13. dah lama tak baca entry kak as.. last dia tulis kata ada fmily dtng, then dia bz kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah btl tu mimie..sebulan yg lps

      Padam
  14. sapa ada no., cer try calling2 dia...on behalf ...kata ramai yg merindu entri dia..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak ada la pcl haha..kita baru mengenali mama as

      Padam
  15. itulah perasan juga.. di mana mama ??? semoga sihat hendaknya

    BalasPadam
  16. perasan juga, mungkin sibuk dan ada urusan penting tu....

    BalasPadam
  17. Mmg betul tu Asya.. sy pun ada tertanya2 juga dlm hati sbb lama x dengar khabar beritanya.. last katanya sgt sibuk.. semoga dipermudahkan segala urusannya.. aamiin.

    BalasPadam
  18. Kalau tak silap kak ina nama Mama ni Nurul...dulu rajin komen kat blog kak ina...tu yang rindu tu :)

    BalasPadam
  19. perasan tapi takde la pula bertanya

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign